Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
mimilota - специалист
Прав си Чираче, като четох предния ти пост си помислих, блазе им на ония които наема за ремонта :). Нямам излишни пари, но и познания в областта нямам.
stenmark - специалист
Чираче какви глупости са написал, не можах да повярвам.Как за 50лв материали ще направи замазка на 40кв :lol: И как сметна че е половин кубик.Ей така обясни ,да не осветлиш дет се казва.
chapara - майстор
Ама верно са приказки на пазаря, само транспорта за матерялите ще е повече от 50 кинта :lol: :-D :-D :-D Защо вкарваш жената в заблуда :?: Към mimilota, как на 40 кв.м. са разположени 3 стаи и коридорче :?
Pooh - майстор
Чирачето, много ми напомня на друг един "специалист" в ценообразуването - Стефан.
Същите глупости, същият изказ ...

Чираче, що не отскочиш до Бургас да свършиш работата на жената - 1 уикенд ... хем ще изкараш едни бързи пари, хем ще си доволен, че си помогнал, хем ще се топнеш и в моренцето (за майстор като теб - все ще остане време и за плаж)? :lol:
mimilota - специалист
Едната стая е преходна и е 2.8Х3.5 м, другата е 3.4х3.4м и третата е 3.9х3.8м, коридорчето е 1.6х0.86м общо 37.56 кв. м.
Ей значи развалихте ми хубавото усещане, че ремонта ще е по-евтин от очакваното :).
angel_ov - специалист
След като има паркет на пода защо не му сложите един ламинат от горе и въпроса е решен?!
mimilota - специалист
Чудя се и друго в това коридорче има мивка. Дали е възможно да се направи канал за тоалетна?
Къщата още не е моя, чакам скицата да излезе иначе досега да съм се захванала с майсторите.
А може ли да ми кажете лесно ли се маха прогнило дюшеме? И какви инструменти са неоходими, сърбят ме ръцете да свърша нещо сама.
mimilota - специалист
Пода е прогнил и много неравен. В едната стая се чупи като съчки.
lov - майстор
Я вземи и направи някое снимчица на това за което става на въпрос. Един път казваш паркет после дюшаме а те са съвсем различни неща за последващо пълнене и правене на замазка. Щото ако е парлет само лекичко ще се изравни но ако е дюшаме ще има яко пълнене. Което пък е по добре защото ще има място за изолация от долу.
mimilota - специалист
Не случайно уточних, че съм жена, бъркам ги понятията :). Нямам кабел на апарата и немога да сваля снимките. Пода е от малки дървени парченца като паркетите, но боядисани в блажна кафява боя.

Тема "Замазка на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: