Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
KingLin - майстор
Т.е. имаме "божествена" намеса :) или с други думи петицията е "модератора или администратора да върне темата която е изтрил по молба на Вадим!"
Също съм ЗА връщането. Полезната информация във форума трябва да се пази на всяка цена.
inspo - майстор
Явно някой не спазва правилата на форума...

Допълнение към правилата!

16. Регистрацията в този форум е доброволна. Всеки който се е регистрирал, е длъжен да се запознае с правилата за публикации във форума и да ги спазва. Публикуването на мнения също е доброволно и споделената информация и снимки остават публична собственост след като веднъж са публикувани. Ако някой иска да прекрати членството си във форума, начина е просто да спре да пише. Всичко публикувано до този момент си остава за ползване от останалите потребители и няма да бъде изтрито или променяно, дори автора им да желае това , ако не е в нарушение на правилата!
shotik - майстор
inspo написа:
Явно някой не спазва правилата на форума...

Допълнение към правилата!

16. Регистрацията в този форум е доброволна. Всеки който се е регистрирал, е длъжен да се запознае с правилата за публикации във форума и да ги спазва. Публикуването на мнения също е доброволно и споделената информация и снимки остават публична собственост след като веднъж са публикувани. Ако някой иска да прекрати членството си във форума, начина е просто да спре да пише. Всичко публикувано до този момент си остава за ползване от останалите потребители и няма да бъде изтрито или променяно, дори автора им да желае това , ако не е в нарушение на правилата!

Да ,но в първата точка пише :

1. Не се допуска каквато и да е злонамереност в съобщенията, както и такива с груб, оскърбителен, заплашителен, вулгарен или унизителен характер или нарушаващи законите или моралните норми. Показвайте респект към другите потребители.

Защо да спра да пиша ,затова ,че един или повече колеги ме нападат по не премерен начин на общуване ?

Щом искаме да има такива материали ,от които да се поучим ,ще трябва и да се отнасяме добре с другите ,за да няма обидени и те /както и аз съм направил веднъж / да не трият написаното .
inspo - майстор
Все едно, че нищо не каза. Ако някой пише обиди или подобни за целта си има модератори които знаят какво да направят.
Не съм чел въпросната тема, но триенето на такава първо, че според правилата е забранено и второ е много неуважително към останалите които са участвали.
Не вярвам всички участващи в темата да са обиждали или за каквото там се е обидил автора и.
XEON - помощник
Излиза, че има корпоративни участници за който правилата не важат. Щото плащат. Аз се надявам след като емоциите се поуталожат, разума да надделее и темата да бъде върната. Автора в началото на въпросната тема декларира, че я пуска с две цели, хем да представи работата си, хем да има ограмотителен характер. Не мога да допусна, че може да се прояви подобно неуважение, и го отдавам не добре обмислено и прибързано взето решение. Единствения начин да се заличи това пренебрежение е да се върне темата. Нека не действаме силово и безцеремонно. Историята е показала,че така се ражда само насилие и нищо позитивно.
LazarGanev - "Велик майстор"
Абе хора, не разбрахте ли, че авторът няма как да си изтегли темата? НЯМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ! Който не вярва - нека пробва да пусне тема, след това да я изтрие, пък и после да я върне! Стига сте нападали този или онзи. Малко ли теми се затриха? Станало е нещо, но дано може да се възстанови!
gechev - специалист
Искаме си темата. Искаме си темата. Искаме си темата. Тъкмо се ограмотявах за покривите и ........ :toimonster:
Фитилчо - майстор
Тъкмо се ограмотявахме и нещата станаха кафЕви :?
LazarGanev написа:
Абе хора, не разбрахте ли, че авторът няма как да си изтегли темата? НЯМА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ! Който не вярва - нека пробва да пусне тема, след това да я изтрие, пък и после да я върне! Стига сте нападали този или онзи. Малко ли теми се затриха? Станало е нещо, но дано може да се възстанови!
RAID масива на сървъра ритнал камбаната и след ребилдването, само и единствено въпросната тема се изгубила. :lol: :shock: :?
Фитилчо - майстор
Скрила се зад петицата в старият RAID 5 и не иска да се покаже :^^: :respekt:

Тема "Петиция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: