gechev написа:[vbox][/vbox]Работя в с. Столник. За 20 минути съм пред Паметника ЛевскиОппааааа, този хит съм го пропуснал - от Столник до Паметника Левски за 20 мин! Дали пък не са 2 минути, а не 20?

gechev написа:[vbox][/vbox]Работя в с. Столник. За 20 минути съм пред Паметника ЛевскиОппааааа, този хит съм го пропуснал - от Столник до Паметника Левски за 20 мин! Дали пък не са 2 минути, а не 20?
kolcho написа:От Мотописта до Столник са 32 км. От Караулката на Ботевградско шосе - 18 км. Не можеш да минеш 22 км за 20 минути ли? Стига да улучиш "зелената вълна" по Ботевградско. Комшията ми по цех с Шелби до Илиенци е за 9 - 10 мин. Моята е по слаба само 200 коня.gechev написа:[vbox][/vbox]Работя в с. Столник. За 20 минути съм пред Паметника ЛевскиОппааааа, този хит съм го пропуснал - от Столник до Паметника Левски за 20 мин! Дали пък не са 2 минути, а не 20?
gechev написа:Не можеш, ако е в светло време и си в нормалния за деня трафик. Само светофарите от ПЛ до изхода към магистралата са 8-9. Плюс още едно добро число пешеходни пътеки без светофари, но с доста пешеходци. Можеш да стигнеш за толкова време до Столник само при две условия:kolcho написа:Не можеш да минеш 22 км за 20 минути ли?gechev написа:[vbox][/vbox]Работя в с. Столник. За 20 минути съм пред Паметника ЛевскиОппааааа, този хит съм го пропуснал - от Столник до Паметника Левски за 20 мин! Дали пък не са 2 минути, а не 20?
kolcho написа:Обиждаш, но аз ще се въздържа да ти се пускам по акъла защото така ще спамя в темата.gechev написа:Не можеш, ако е в светло време и си в нормалния за деня трафик. Само светофарите от ПЛ до изхода към магистралата са 8-9. Плюс още едно добро число пешеходни пътеки без светофари, но с доста пешеходци. Можеш да стигнеш за толкова време до Столник само при две условия:kolcho написа:Не можеш да минеш 22 км за 20 минути ли?
Оппааааа, този хит съм го пропуснал - от Столник до Паметника Левски за 20 мин! Дали пък не са 2 минути, а не 20?
1. Караш в малките часове при /наглед/ никакъв трафик.
2. Имаш "достатъчно" акъл, за да караш като пътен джигит, без спазването на ограниченията на скоростта и без никаква грижа за останалите на пътя.
Очевидно, че с мозъчното съдържание си наред, след приказките за двестате коня и пр бабаитлъци. Няколко примера:
1. Разстоянието не е 22, а 26 км.
2. Само евентуалното чакане на въпросните светофари+пешеходните пътеки / особено в часовете-пик/ може да надвиши 20 мин.
3. Твърдиш, че от Столник до ПЛ си за 20 мин, а после шестте километра от ПЛ до Мотописта взимаш за...35-45. Аферим - сякаш до ПЛ целият път е безконфликтна магистрала, а светофарите и тапите в София започват след паметника!..
Сещаш ли се колко кухо е всичко това?
gechev написа: Обиждаш, но аз ще се въздържа да ти се пускам по акъла защото така ще спамя в темата.Чувстваш се обиден, а въобще не си даваш сметка в какви заблуди вкарваш питалия в темата. И проблемът не е само в бабаитските ти замашки на тема "20 мин", човек, който избира да живее извън големия град едва ли ще се стресне от 15-20 минути пътуване вповече, те са си по дефиниция, дето се вика. Виж какво си казал за Столник - " идеално село". Само за сведение - "идеалното село" е в зоната на едно от най-тежките замърсявания с прах, тежки метали, радиоактивни материали / радий/ и още, и още... не само около София, а въобще в страната! Причината - ами разположено е в суперзамърсената зона между Кремиковци, шламоотвалите около гара Яна, урановите мини в Бухово, КЦМ в Гара Искър, Химическия комбинат в Равно поле. Ако човек си пада по критични нива на радий, ако закусва с олово и предпочита да диша фино диспергиран прах - Столник наистина е идеалното място. Мислиш ли, че питалият търси точно това за себе си и децата си? Аз не мисля. Ето защо твърдо зачерквам района на Яна, Столник, Ботунец, Богров, Равно поле.
kolcho написа:Срещат се приятели и от дума на дума стигат до разговор за купуване на къща около София. Разбрали се след седмица пак да се срещнат и всеки да каже какво е разбрал .gechev написа: Обиждаш, но аз ще се въздържа да ти се пускам по акъла защото така ще спамя в темата.Чувстваш се обиден, а въобще не си даваш сметка в какви заблуди вкарваш питалия в темата. И проблемът не е само в бабаитските ти замашки на тема "20 мин", човек, който избира да живее извън големия град едва ли ще се стресне от 15-20 минути пътуване вповече, те са си по дефиниция, дето се вика. Виж какво си казал за Столник - " идеално село". Само за сведение - "идеалното село" е в зоната на едно от най-тежките замърсявания с прах, тежки метали, радиоактивни материали / радий/ и още, и още... не само около София, а въобще в страната! Причината - ами разположено е в суперзамърсената зона между Кремиковци, шламоотвалите около гара Яна, урановите мини в Бухово, КЦМ в Гара Искър, Химическия комбинат в Равно поле. Ако човек си пада по критични нива на радий, ако закусва с олово и предпочита да диша фино диспергиран прах - Столник наистина е идеалното място. Мислиш ли, че питалият търси точно това за себе си и децата си? Аз не мисля. Ето защо твърдо зачерквам района на Яна, Столник, Ботунец, Богров, Равно поле.
Толкова от мен по темата!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: