Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
schuldiner - майстор
Ами случайно познавам човека /по-скоро аватара му/ и съм сигурен, че не продава камънак. Виж кога е регистриран у форума. Виж и какво е писал. Аман! Останахте само заядливи пенсии тука!
Чираче - майстор
Аз коментирам по снимката. Или ще отречете, че има абсолютно еднакви плочи? Това при естествен камък е невъзможно.

Аман от адвокати.
schuldiner - майстор
Ти някога ще спреш ли да коментира неща, които не разбираш?

avitor
, във форума съм от 10 години и щях да забележа, ако имаше някой, дето разбира от каменни облицовки, та да изчакам да си каже мнението. Аз съм на средно ниво. Пиши на ЛС - ще дойда, ще видя и поне 3 варианта ще ти дам.
Lisko - майстор
Аз съм на нулево ниво, и аз виждам, че на снимката са отливки.
Чираче - майстор
ср дек 25, 2019 9:22 pmschuldiner написа:
Ти някога ще спреш ли да коментира неща, които не разбираш?

avitor
, във форума съм от 10 години и щях да забележа, ако имаше някой, дето разбира от каменни облицовки, та да изчакам да си каже мнението. Аз съм на средно ниво. Пиши на ЛС - ще дойда, ще видя и поне 3 варианта ще ти дам.
И от какво заключи, че не разбирам? Дай аргументи. Да приемем, че си прав. Ами всички останали мнения? Или пишеш от два ника?
Последна промяна от Чираче на ср дек 25, 2019 9:47 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз пък случайно съм на същото морско равнище ( на 40км от нея) с бившата кариера за балчишки камък и познавам перфектно структурата и външния му вид :cool:
schuldiner - майстор
Чираче,
не разбираш, че снимката е примерна, от нет-а. В случая ДКЦ1 - Добрич. В търсене на "изображения балчишки камък" излиза на 3-то място при мен.
Най-вероятно avitor се е подвел, а неговият камък не е имитация. Или пък е - тогава съветваш да го изхвърли или какво?
За реденето - има стандартни начини, могат да се видят с гугъл-карти в Балчик, примерно, но не са много разнообразни. Отклоненията от стандарта се смятат за грешни и грозни, ама то сега така е модерно... свобода. Но пък нещо за 25 лева да го направиш на 5 лв. и да е станало по-хубаво, едва ли.
Руди - майстор
нед дек 22, 2019 5:55 pmavitor написа:
Здравейте, имам около 30 квадрата чисто нови правоъгълни плочи балчишки камък. Тъй като не ми харесва много да го наредим в този вид една до друга плочите, как ви се струва идеята да се начупи неравномерно като гнайс и така се лепи и фугира?
Фирмата, която предлага бетонния "балчишки" камък, предлага и
доста други "имитиращи" продукти. Този камък е от лошите имитации
(според мен), ако не ви харесва, изберете някоя по-ефектна, няма смисъл
да го трошите нарочно, освен ако не ви е подарен.
chapara - майстор
Ето ви и идеи, не е реклама, изскочи ми от Гугъл :wink: , да има и нещо полезно в темата :-D

https://www.google.com/search?client=fi ... I_piNECiPU
Lutchezar - майстор
чет яну 02, 2020 5:02 pmchapara написа:
Ето ви и идеи, не е реклама, изскочи ми от Гугъл :wink: , да има и нещо полезно в темата :-D

https://www.google.com/search?client=fi ... I_piNECiPU
Е точно нещо такова мислех да търся, благодаря много!
:partyman:

Тема "балчишки камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: