пон яну 02, 2023 11:24 pmchapara написа: Аз не говоря глупости, имам 210кв.м.такава. Запомни началото на приказката!!! Аз съм лесен, влезнах в резонанса на времето, всички живи твари направих домашни любимци. Имам и си отглеждам съсели-няма плъхове и мишки, страхотни весели семейства, само дето в късните часове е еедна гонитба. Не правят бели. Имам си слепоци 2метрови, пазят съселите да не ми избягат, а за плъхове да не говорим. Имам си язовец и лисица в едно леговище. Ако не приемеш природата каквато е , бедна ти фантазия. Опит за заселване правят и невестулки, но слепоците не ги допускат, хапват ги.Благодаря за най - безполезния коментар. След като нямаше какво да споделиш по темата, можеше и да подминеш. Спокойна вечер със всички животни, които си завъдил... само не разбрах имаш ги защото си направил това което съветваш или ?
Ако не си готов да живееш с природата,.....Тозк живот не е като да подпираш парното.
Пожелавам ти успех, и знай че ще имаш мнооого изненади. Съжалявам, пропуснах двете семейства ежковци, а за птиците нямам думи☺