• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ivouz - специалист
Само с уйкендите толкова става!Ще има фото обещавам!
ivouz - специалист
Още един въпрос .
Мисля да направя следното упражнение (което може да не се окаже евтино)
В една от стаите да налепя стиропор 3 см. с пяна ,след това пак с пяна гипсо-картон директно върху стиропора без никакво третиране преди това .Някой правил ли го?Дали ще стане?
EDI - майстор
Това на стена ли.Ако е на тавана, ще иска укрепване.На стената ще стане.Ползвай пяна на ИНСТА за лепене на плоскости.Хем по-евтина от другите, които съм ползвал, хем хубава, лично се убедих.До сега лепих с ТИТАН, хубава е, ама флакона 10 лева, а ИНСТА-та е 7 и малко лева.Ама не виждам защо картон, по-добре си шпакловай стиропора с бяла шпакловка за ТИ и мрежа.Картона после пак ще трябва да шпакловаш фугите поне.
ivouz - специалист
На стени без дюбели а на тавана дюбелирана там може и да не слагам картон.Но, на стените ще сложа да не ми потъва при удари. Абе ти отдавна говориш за тая Инста не съм я виждал във Варна.
EDI - майстор
То до скоро и в Ямбол не я продаваха, ама един ден случайно минах през един магазин, в който скоро не бях минавал и гледам, че я предлагат.Тука колеги преди време се бяха изказали в добра светлина за нея и реших и аз да я пробвам, оказа се, че е много хубава.Бързо съхне - след 10-ина минути се реже спокойно, без да влачи и е нискообемна, няма да ти надува детайлите, като лепиш.Ей за това става дума - http://masterlinebg.com/bg/%D0%BF%D1%80 ... %BD%D0%B0/ .
ivouz - специалист
Благодаря за линка но,на този сайт май няма форма за поръчка.Ще я търся щом е по бюджетна!
EDI - майстор
Линка само за пример го дадох, беше първия ми попаднал.Не съм търсил дали се продава онлайн някъде, може и да има.
ivouz - специалист
Свършеното този уикенд . Плочки за пръв път!

Прикачен файл

176.jpg

Прикачен файл

177.jpg

Прикачен файл

178.jpg
EDI - майстор
Я да видим кой не е сметнал размера на плочките и ширината на плота, че му останали 1-2 см пред мивката :-D :lol: Идеално е станало, с кеф да си го ползваш. :partyman:
ivouz - специалист
Що бе Еди те тия 1-2 см ги имаше още на плочата!

Прикачен файл

179jpg.jpg
Последна промяна от ivouz на пон юли 27, 2015 12:35 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "От стара къща "стара къща"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: