Не съм правила нови снимки. Затвориха гредите който се виждаха и го направиха равно ( както първоначално трябваше да бъде )
Капаците ги подлепиха с нещо със същия цвят като керемидите и сложиха ламарините . Улуците тепърва ще ги слагат та за тях ще видим.... Американски безшевни са, понеже цветът най се доближава до дограмата. Мисля че като цяло е ок или поне в тия дъждове който бяха никаде не е пропуснало, та се надявам да си останат ОК
Общо взето проблема беше че когато ми пратиха снимките аз ги попитах дали са готови и те ми казаха да, а в последствие се оказа че само с реденето са били готови.... Както и че гредите трябваше да се наредят на равен покрив отдолу а сега ги затворихме с конструкция ама карай , ще мина и без тях...
Капаците ги подлепиха с нещо със същия цвят като керемидите и сложиха ламарините . Улуците тепърва ще ги слагат та за тях ще видим.... Американски безшевни са, понеже цветът най се доближава до дограмата. Мисля че като цяло е ок или поне в тия дъждове който бяха никаде не е пропуснало, та се надявам да си останат ОК

Прикачен файл
Photo-0228.jpg (91.82 KиБ) Видяна 2846 пъти
Прикачен файл
Photo-0229.jpg (75.8 KиБ) Видяна 2846 пъти