• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 66
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
sasho 28 - специалист
Бетоновоз е невъзможно,ако пътя ти е такъв :)

Прикачен файл

DSC02093.JPG
DSC02093.JPG (138.14 KиБ) Видяна 4939 пъти
sasho 28 - специалист
И единствения вариант,при положение,че валя цяла седмица е такъв- :lol:

Прикачен файл

DSC02092.JPG
DSC02092.JPG (106.85 KиБ) Видяна 4941 пъти
KingoftheROAD - специалист
Разбирам колега, борбата е безмилостно жестока. Но почти винаги има повече от един начин да се справи човек. Стига добре да си прецени работата. Следя темата с интерес, че и мен ме чака същия филм напролет. Проектът ми сега минава на одобрение в общината. Успех и късмет ти пожелавам, и ще гледам да помогна с каквото мога :2thumbs:
ArturDent - Почти Безобиден
Колега, а кво правим с разрешителнот при това ръчно бъркане на бетон?
Не се заяждам, ама разните там сертификати от къде?
...Или го водим "ремонт на съществуваща сграда" :-D.

Поне пестиш от транспорт на бетона. Ако не броим тревата за коня. Моето хем е близо (в чертите на града и пак 80лв на курс 3 кубика).
sasho 28 - специалист
ArturDent написа:
Колега, а кво правим с разрешителнот при това ръчно бъркане на бетон?
Не се заяждам, ама разните там сертификати от къде?
...Или го водим "ремонт на съществуваща сграда" :-D.

Поне пестиш от транспорт на бетона. Ако не броим тревата за коня. Моето хем е близо (в чертите на града и пак 80лв на курс 3 кубика).
Водим го "ремонт на покрив" :lol: А за сертификат - познати в "бетонов възел" нямаш ли :) Както би казал ти-малко брейк ин де лоу :!:
ArturDent - Почти Безобиден
Блазе ти. Сигурно си имаш на скицата и нот.акт някава постойка.

Аз минах почнах от промяна на предназначението на "земеделска земя". Само 1750 лв. е държавната такса. За другите 12к (административни) не говорим.

Успех! Продължавам да следя темата ти. Нищо че не пиша.
sasho 28 - специалист
ArturDent написа:
Блазе ти. Сигурно си имаш на скицата и нот.акт някава постойка.

....
"Удостоверение за търпимост " по-конкретно.Пише го в началото.
sasho 28 - специалист
ArturDent написа:
...

Успех! Продължавам да следя темата ти. Нищо че не пиша.
Проблема е,че отпуската ми свърши и ще продължа по-нататък,но тогава пак ще пускам снимки.Успех и на теб :)
vlad0 - специалист
Поздравления колега за ентусиазма и изпълнението "направиси сам". По-малко слушай критиците и съм сигурен че ще стане прилича виличка на приемлива цена. Искам обаче да попитам и останалите тея 23 см. плоча не са ли малко излишни? За тая малка площ тая дебела и тежка плоча малко излишна ми се вижда. Не че го казвам от някакъв опит или подплатено с диплома, ама така ми се струва. Аз съм в къща на 3 етажа по 80 кв. и плочите са по 12 - 15 см. и вече 35 год. не са мръднали.

Поздрави
sasho 28 - специалист
vlad0 написа:
Поздравления колега за ентусиазма и изпълнението "направиси сам". По-малко слушай критиците и съм сигурен че ще стане прилича виличка на приемлива цена. Искам обаче да попитам и останалите тея 23 см. плоча не са ли малко излишни? За тая малка площ тая дебела и тежка плоча малко излишна ми се вижда. Не че го казвам от някакъв опит или подплатено с диплома, ама така ми се струва. Аз съм в къща на 3 етажа по 80 кв. и плочите са по 12 - 15 см. и вече 35 год. не са мръднали.

Поздрави
Наистина е по-дебела от необходимото.А това не е плоча,щото не е във "въздуха", по-скоро "фундамент" или "настилка",тъй като по-голямата и част лежи на земята.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 66

Тема "Ремонт на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: