• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stiv1961 написа:
antonio1234 написа:
Така е,да,но проблема е,че стъклопакета е свален и не знам дали е с високоенергийно или Ка стъкло,за да го монтирам правилно,иначе са три жълти пламъка и един червен.
Ми виж на другите пакети къде е червения пламък- ако е навън значи е високоенергийно, ако е отвътре значи е Ка.
Ми няма други,които да са монтирани....
comunikator - специалист
Различното стъкло се слага от вътре,аз какво бях писал?
oska - специалист
Здравейте,решили сме да усвоим терасата към стаята и сме се спрели на 5камерна вивапласт със стъклопакет 6-4-4(к),обаче забелязвам че горния и долния кант на терасата се разминават с около 20см.какво бихте предложили?Да наклоня дограмата или с нещо да "изкарам" тавана малко навън ли?Всякакви идеи ще са ми от полза.
stiv1961 - майстор
antonio1234 написа:
Явно съм объркал форума :?
Високоенергийното има лек огледален ефект и малко сивее. Ако е така слагай го да гледа навън. Ка стъклото има лек зеленикав оттенък- ако е така слагай го отвътре към стаята....това е :)
marmoz - специалист
antonio1234 написа:
Явно не ЧЕТЕШ :) .Като не искаш да си го направиш сам ,винаги можеш да си поръчаш и платиш да ти го направят :drinkers:
marmoz написа:
antonio1234 написа:
Явно не ЧЕТЕШ :) .Като не искаш да си го направиш сам ,винаги можеш да си поръчаш и платиш да ти го направят :drinkers:
ЧЕТА много внимателно,но не виждам точно ТИ да си написал нещо съществено по моето питане :stock2:
gvladkov - специалист
Стъклото с различните пламъци слагаш отвътре.На Сен Гобен и К-то и 4-те сезона е с жълт отенък.
stiv1961 - майстор
gvladkov написа:
Стъклото с различните пламъци слагаш отвътре.На Сен Гобен и К-то и 4-те сезона е с жълт отенък.
За трети път ще се повторя :-D - при пакет със стъкло 4 сезона високоенергийното е кък улицата, при пакет с Ка стъкло- Ка стъклото е към стаята :|
gvladkov - специалист
Не се заяждам.Но от 17 години произвеждам стъклопакети,и знам кое стъкло каде е.Дори и да обърне 4-те сезона вътре,няма да има голяма загуба.И на него има К-покритие,ако не знаеш да те светна. :shock:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

Тема "Избор на дограма, монтажник и още нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: