• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
fbr - майстор
пон яну 23, 2023 12:44 ambrum написа:
Или по нашему - дрисла. Че са и български!
Лоша реклама нямало, разправят.
Gesh - напреднал
нед яну 22, 2023 9:52 pmdjogobg написа:
П.С. относно проклетите мокри кърпички - освен, че не се преработват в пречиствателна станция, няма как и да се рециклират, щото са зацапани с материал, който не е хубаво да отива в завода за рециклиране. Та нека всеки, който види тази тема и това мнение(и един да е, пак има смисъл от писанието) се замисли, дали да ползва полиетиленови кърпички, насосани с кой-знае каква химия вкъщи, където има вода и сапун или по-добре да си сложи един санитарен душ или биде, пък след тоалетна тъй или иначе трябва да се мият ръцете.
Така е, ние хората трябва да се замисляме, но за жалост много малко го правят. Има и такива кърпичко на бебо, които са 99 процента вода, без пластмаса и напълно разградими.

Аз искам да попитам наистина ли няма проблем за ПС ако не се ползва седмица-две, а дори и три?
Видях по-рано в темата един такъв отговор, но нямаше други включили се. Какво ще ядат тези гадини ако не постъпва вода за 2ч дена или не е проблем и те издържат доста?
radius - майстор
В ПС има достатъчно храна за това време.
Gesh - напреднал
Ясно, тоест не е проблем ако къщата е с такава ПС и се използва като вила - уикенда или през уикенд, два.
Притесненията биха отпаднали при наличието на добри съседи.
Дали биха се съгласили да ги хранят, докато ви няма?!
radius - майстор
Аа чакай сега, аз говоря да живееш там и да те няма 2 седмици, ти говориш да ходиш на 2 седмици за 2 дена, има разлика.
chapara - майстор
Даваш ключ на доверено лѝце, комшия, сутрин да ходи да ги захранва😁😉
нед сеп 22, 2024 6:29 pmchapara написа:
Даваш ключ на доверено лѝце, комшия, сутрин да ходи да ги захранва😁😉
Чапи, плагиатстваш ми идеята нещо, А?!!! Хахааааа.
Gesh - напреднал
нед сеп 22, 2024 3:50 pmradius написа:
Аа чакай сега, аз говоря да живееш там и да те няма 2 седмици, ти говориш да ходиш на 2 седмици за 2 дена, има разлика.
Да, различно е затова питах как се случват нещата от към изисквания за гадините.
D_U_D_E_ - напреднал
Здравейте,
Моята станция е на Био клийнър, ползваме я от близо 4 месеца. Още на 2-3 седмица започна да мирише. Извиках хората от фирмата и ме посъветваха да я източа и да я напълня наново. Сега няма миризма, но водата не е много бистра. До колкото разбрах в двете странични гъби се извършва основната преработка, демек не трябва ли в средната, от където на изхода от станцията, водата да е чиста. Събирам водата в друг съд и ми казаха, че с нея мога да поливам. Но като гледам не ми се струва много удачно. Освен това как трябва да ''ври'' водата в отделните гъби, че ми се струва много слабо, особенно в средната.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Пречиствателна станция за отходни води!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: