Гледал съм в твоята тема, че имаш доста голям парцел но не съм очаквал да е на Кенана или не съм чел внимателно. Дано не стане грешка не съм на ул."Македония" а кв. "Македонски" на "Прохлада", вече сме градски по принуда иначе съм от Първомай, не съм местен и още опознавам града. Имам приятел на Кенана и знам че там са тесни улиците на места, при него даже миксер не иска да иде и си е взел бетонобъркачка. Краси ми се стори пич и ми е странно че ти е отказал при положение, че може да влезе, щом други могат би трябвало и той да може освен ако не му е по - голяма помпата от другата ама не вярвам да има голяма разлика. Просто като го карах на оглед ми разправяше как вкарвал помпата дето пожарна едно време не можала да мине.... Иначе веднъж и на приятел оградата наливахме с него и тогава ми направи впечатление че малко бърза да хвърля бетона и да бяга. Те всички бързат ама така не бива подготвял си се толкова време плащаш си и зор не трябва да се дава и да става като хората. При мен добре стана, казах му да пуска малко по рядко да работя лесно абе оправихме се, накрая като прибираше от бързане ми изкриви един олук на навеса на стълбите с хобота ама карай.