Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Time2Burn - специалист
Не бива да подценяваме професионализма на тези самоуки стари майстори. Сигурен съм че Евлоги и Христо Георгиеви не са завършили ВИАС нито са имали проектанти около себе си. А именно те построиха всички паметници на архитектурата в София, и дори без ремонти се опълчиха на всякакви атмосферни и природни явления. Има къщи с основи от камък, плочи от валяци и букови греди и покрив от гредоред, които нямат планове и конструкция, но пък са наистина стабилни. Щом къщата е оцеляла 50 години ще оцелее още толкова...
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 8:48 pm, променено общо 1 път.
tassel - специалист
А какво ще кажете за къщата на водопада на Франк Лойд Райт, строена 30-те години?
silllveto - Майсторица
А кво ще кажете за готическите катедрали :wink:
mim - специалист
като сте тръгнали и до пирамидите може да опрем :-D
mi6el - специалист
Оооолеееллеееее , какво е станало тука бе :lol:
Кви са тия пирамиди и фараони :lol:
Без майтап аз наистина смятам че няма да се мине без оглед от спец . части.
Номера е да намерим точния агент , че тоз младеж с който имах рандеву в неделя , нещо хич не ме вдъхнови . ..... иначе биваше :-D ( младежа де :-D)

Силве аз чак сега видях че си ме питала за покрива , да той е чистак новичък - правили са го миналата година , но ще трябва да го развалим за да повдигнем височината на таванския етаж за да стане използваем .
Изображение
Master_Kenobi - V.I.P.
mi6el написа:
...да повдигнем височината на таванския етаж за да стане използваем .
Оо, незаконно строителство, а? :ug:
mi6el - специалист
Да ти кажа не мислехме да е незаконно :? :? :?
ама добре че ме подсети :lol: :lol: :lol:
Master_Kenobi - V.I.P.
Стига, бе! Що ми се връзваш?! :-D
Строй си покрива и да не ти пука... Да не хукнеш сега по "надлежния ред"?! :? Треа `а си луда в тва селце. :-D
mi6el - специалист
Абе аз надлежния ред в момента още го проучвам, ама нещо не ме радват резултатите .
:fluch:

Тема "И нашата къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: