Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
bullet - специалист
От много удивителни и емота, не разбрах, какъв е проблема да се отоплявам с газова печка /пропан-бутан/, във връзка с влагата
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ще пиша бавно, белким схванеш.
Печка. Отоплителна. Газова. На пропан-бутан. Без кюнец, нали? М?. Така. Палиш печката... на тази печка димните газове са чиста водна пара... незабележима, нооо мокра.. след малко просто почва да тече кондензирана по прозорците. Примерно.
Ясно, че взема кислород от въздуха в помещението за да произведе вода...
И да вмъкна за цената на тази толина.Мноого по-скъпо от на ток.
Такива печки са подходящи за магазини. Постоянно се проветрява и се търси мощно бързо загряване.
velsi - Почетен майстор
Като допълнителна "екстра" освен вода произвеждат и въглероден оксид. Освен че изгарят кислорода. Особено неподходящо за спалня. Пък и изобщо за в къщи.
emil_v r - майстор
Човекът иска мнение от инженер .
Като гледам кои сте отговорили само аз съм инженер, а от вас не мога да взема думата .

.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Какво даваш?
За думата, де.
То секи иска тъй - кат дойде и хоп, да земе... и у социализъма на го даваха баш тъй!
bullet - специалист
n_a написа:
Ще пиша бавно, белким схванеш.
Печка. Отоплителна. Газова. На пропан-бутан. Без кюнец, нали? М?. Така. Палиш печката... на тази печка димните газове са чиста водна пара... незабележима, нооо мокра.. след малко просто почва да тече кондензирана по прозорците. Примерно.
Ясно, че взема кислород от въздуха в помещението за да произведе вода...
И да вмъкна за цената на тази толина.Мноого по-скъпо от на ток.
Такива печки са подходящи за магазини. Постоянно се проветрява и се търси мощно бързо загряване.
Благодарско градски. Разбрах проблема.
/Хубуу, чи писа бавно, щот аз пък чита бавно :-D /

Тема "Мнение от инженер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: