Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ruzel - специалист
:? БЛАГОДАРЯ ! вероятно ще се наложи за напролет да се мине с драсканата мазилка :sad:
vreden - специалист
И нещо много важо!!!Между етажите на нивото на плочата -запълване с пяна на фугата м/у изолацията и стената .
ruzel - специалист
то не е на нивото на плочата, има стара мазилка на ок, 50 сната над плочата?
ruzel - специалист
вече всичко е готово освен декоративната мазилка, нея реших на пролет :)
laki1968 - специалист
ruzel написа:
вече всичко е готово освен декоративната мазилка, нея реших на пролет :)
aко не си свалил скелето-почвай я.времето се оправя
Yavi - напреднал
ruzel дават го хубаво време до средата-края на другата седмица. И аз мисля че е по добре ако не си махнал скелето да си барнеш мазилката. В неделя отскочих на вилата, а там винаги е поне с 6-7 градуса по ниска температурата отколкото в София и бях потресен как съседа си слагаше мазилката на 0 градуса (през деня). И казвам на „майсторите” - „Пичове няма ли да се напука мазилката” и единия казва „Еми братчед незнам. Мое се напука мое и да не се напука” – смее се.
markk - напреднал
Колкото им е акъла на "майсторите",толкова и на съседа-наблюдавай я фасадата на тоя "Пич" и напролет да пуснеш снимки :wink:
ruzel - специалист
Скелето го върнах, за това на пролет с полет:)), дано на мазилката в чувалетата да не и стане нищо, пък да видим!
Тъкмо си мислех,ч е вече ще си почина ма на, нъцки...В банята ии в кухнята стана теч по стените..плочките са мокри зад кухненските шкафофе е мазало :x :shock: :shock: и утре ще чакам водопроводчика който прави водопроводната инсталация
дали да не оставя калорифер включен да духа към стената ???
PIP - майстор
Аз смятам в събота и неделя да слагам мазилка, и съм оптимист за още месец хубаво време, че има още да се прави :)

Тема "помагайте с ъкъл моляяя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: