Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Георгиев - специалист
За конструктор, нещо замислял ли си се? Да не да се събудиш след година, две с една стена камъни върху себе си.
vmatanov - помощник
Да да ама се помотават. Мисля и документално във времето да стане както трябва. Сега опипвам почвата докато се стопи снега. :)
Георгиев - специалист
Е да де, кел файда от конструктивни експертизи ако вече си я свършил работата :D
ivanj - специалист
неискам да те плаша ама много работа ще бъде само сколони няма да стане ще трябва и пояс за да ги стегнеш но по-добре консултация с констуктор
маречков - специалист
Георгиев написа:
.... Да не да се събудиш след .......
Тука глагола трябва да е "намирам", "оставам" и т.н, но не и събуждам, щото от това нещо събудени няма да има.

Аз бих махнал покрива, после - стъпки, колони, пояси и т.н., нов покрив и тогава довършителните работи. Та, в тоя ред на мисли - проектче.
ivanj - специалист
маречков написа:
Георгиев написа:
.... Да не да се събудиш след .......
Тука глагола трябва да е "намирам", "оставам" и т.н, но не и събуждам, щото от това нещо събудени няма да има.

Аз бих махнал покрива, после - стъпки, колони, пояси и т.н., нов покрив и тогава довършителните работи. Та, в тоя ред на мисли - проектче.

Абсолютно прав си това е реда,
vlad0 - специалист
То като направиш стъпки, колони, пояс и нов покрив ще излезне че е по-добре да я събориш тая и без това неугледна кошара и да си направиш къща като хората, а с камъните може да направиш един красив дувар.

Успех!
vmatanov - помощник
То май май така става. Тя кошарата не е крайно зле ама си е по напукана но ще видим какво ще кажат специалистите. Пък и пустия му сирумашки живот те кара какви ли не невероятни схеми да се прави. От нищо нещо :)

Тема "Разрешително от стопанска постройка да е сграда за живеене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: