Нещо не ме кефят сводовете,но е въпрос на вкус.Като цяло е добре,само не ми харесва защо голямата спалня на втория етаж няма баня и тоалетна.За какво ти е килера,обръщай вратата към спалнята че,нощем къде ще ходиш до тоалетна?
Успех в начинанието.

Успех в начинанието.
 Предполагам минимо 12 см мъжду изолация ,замазка ,паркет или теракот и шпакловка.Затова ми се иска да сложа  под плочата стиропор минимум 5 см.Надявам се че ще има някакъв ефект.
  Предполагам минимо 12 см мъжду изолация ,замазка ,паркет или теракот и шпакловка.Затова ми се иска да сложа  под плочата стиропор минимум 5 см.Надявам се че ще има някакъв ефект. 
 Там сте обсъждали точно  такъв зид и ще се постарая да го изпълня както си писал .
 Там сте обсъждали точно  такъв зид и ще се постарая да го изпълня както си писал .   Само не разбрах, в крайна сметка кое трабла да се направи 1 зид или колони и греди.И ако после е зида трябвали да се изпълни с пяна между зида и колоните и гредите .Не говорим за тухлена шайба (там до колкото разбрах се зида преди гредата).
  Само не разбрах, в крайна сметка кое трабла да се направи 1 зид или колони и греди.И ако после е зида трябвали да се изпълни с пяна между зида и колоните и гредите .Не говорим за тухлена шайба (там до колкото разбрах се зида преди гредата).   
   Имам доста тухли втора употреба ,но са много здрави и добре изпечени . Нямам  сертификат за тях . Мога ли да мина с тях без да инвестирам в нови
 Имам доста тухли втора употреба ,но са много здрави и добре изпечени . Нямам  сертификат за тях . Мога ли да мина с тях без да инвестирам в нови