Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
Чакаме снимки ,че ти голяма интирга отвори :lol:
pavkatay - майстор
Ти си страшно спокоен човек. Еб.м ти зимата, ако ме яде любопитството :-D .
Окака Чука - специалист
infomar написа:
.Не ми е близо - отдалечена е на 300 км и в тази зима не ми се пътува през балкана с кола. .
Бах мамаму :shock: Да не си купил замъка на граф Дракула в румънско? :? На 300 км от Плевен ?!??
VLADO66 - майстор
Е хайде сега -да казва точно къде е.Ще се юрнете и тухла върху тухла няма да остане :-D
infomar
Окака Чука написа:
infomar написа:
.Не ми е близо - отдалечена е на 300 км и в тази зима не ми се пътува през балкана с кола. .
Бах мамаму :shock: Да не си купил замъка на граф Дракула в румънско? :? На 300 км от Плевен ?!??
Не се изразих точно, Аз сега не съм в Плевен а на другият край на България, затова ми е далеко да отида. Като се постопли времето ще започвам ремонта и тогава ще атакувам. Толкова време е чакало, ще изчака още малко.
Caxo - специалист
Ако е стара къща, според мен може да е скривалище за криене от турците и да се влиза от втория етаж... С тея размери еб.х аз тва злато, досега къщата да се беше пропаднала :-D
stiv1961 - майстор
Caxo написа:
Ако е стара къща, според мен може да е скривалище за криене от турците и да се влиза от втория етаж... С тея размери еб.х аз тва злато, досега къщата да се беше пропаднала :-D
Колегата пише, че е строена/ достроявана/ 1966 г./ да не е свързано с Пражката пролет - 68/.Аз до сега да съм влязъл вътре :-D
pavkatay - майстор
infomar написа:
Не се изразих точно, Аз сега не съм в Плевен а на другият край на България, затова ми е далеко да отида. Като се постопли времето ще започвам ремонта и тогава ще атакувам. Толкова време е чакало, ще изчака още малко.
Аз съм в Плевен-кажи къде е и ще отида. :-D
bulhomes2 - майстор
Иманярите вече ходят с камери :-D Един ми разправя, че пускали един друг в някаква пещера и той казал, че няма нищо. Ама никой не му повярвал и вече ходят с камери. Тъй че, Павка - само с телевизионен екип.....
Caxo - специалист
stiv1961 написа:
Колегата пише, че е строена/ достроявана/ 1966 г./ да не е свързано с Пражката пролет - 68/.Аз до сега да съм влязъл вътре :-D
То може и хан Крум да я е строил, па после някой да я е достроявал 1966, не става ясно...А иначе май само собственика има търпението да не се влезе вътре :)

Тема "Неизвестен обем в къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: