• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
radius - майстор
А сега де, мерси за инфото, явно доста харесваш Сигения, сигурно има защо.
stiv1961 - майстор
Има защо- със сигения рекламации почти няма, а с ГУ, Рото и т.н. хората от време на време ни търсят :)
radius - майстор
Ами Мако, ако няма Сигения?
VLADO66 - майстор
Сложи едно равно между двете като качество.
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Сложи едно равно между двете като качество.
:thumbs:
gvladkov - специалист
Профили от Германия отдавна няма в България.Саламандъра идва от Полша и Украйна,всичко друго е от Турция и България с недоказан произход на суровината.Фолцваген механизмите са доста скъпи,по селата винаги има река с комари,и не става тип Лос Анжелис да отвориш целия хол.И Аз имах тази идея ,но се разубедих(не заради цената на обкова,дограмата със стъклопакета ми струва 14К).
За желязото,посредствените фирми слагат едва ли не и УД,само и само да е евтино,и трябва да разрежеш профила за да разбереш какво са ти сложили.
radius - майстор
Ами в договора ще запиша какво желязо да има, и ще си поръчам едно прозорче бонус, да го клъцна. Явно няма друг начин.
Tsilkov - майстор
radius написа:
Ами в договора ще запиша какво желязо да има, и ще си поръчам едно прозорче бонус, да го клъцна. Явно няма друг начин.
По-лесно е да ги накараш да ти снимат какво слагат.Пък и те тая измама я правят на рпинципа на "незнанието" ако го поменеш в договора изрично никой няма да го сменя - е ще ти завишат цената де :lol:
radius - майстор
Я кажете, като ме съветвате за юг-а да е 4С+Б+К, какъв е смисъла от 4С, като в момента не влиза директно слънце в стаята. За запад ясно, че ще сложа 4С, защото следобед е ниско и си напича. Обаче на юг, зимата бих печелил от пакет Б+Б+К. Ако има 4С , ще ми спира топлината от слънцето зимата ( знам че не е много, но все пак).
Tsilkov - майстор
radius написа:
Обаче на юг, зимата бих печелил от пакет Б+Б+К. Ако има 4С , ще ми спира топлината от слънцето зимата ( знам че не е много, но все пак).
Така е аз за това от юг ти препоръчах слънцезащита - било то тента,асма......Хубавото на южното слънце е ,че е контролируемо защото лятото е високо ,а зимата ниско.
P.S.Не е лошо да напишеш какво значат буквите.Знам ,че на местните производители на стъклопакет са им любими ,ама според AGC(чийто сайт беше пуснал) и SaintGobein такива означения няма :) .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

Тема "Избор на дограма, монтажник и още нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: