• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
ben84 написа:
Щото човек може да се нанесе и да живее в тая къща без да вложи и лев повече. Ще има парче земя и покрив :partyman:
Ти видя ли снимките изобщо? В кое да се нанесе. Покрива е за нов. Дограма на практика няма. Мазилките са леш. Бас ловя че ел и ВиК няма. За отопление да не говорим. Човека е писал гредоред - демек подпухнало мухлясало дюшеме.
Вие маи стара къща в живота си не сте видели.
В това може да се нанесе само клошар или семейство роми. От там нататък всеки бял човек със средно образование и семейство му трябва баня(с плочки, вода и уреди), кухня, прозорци, покрив без течове, изолация, отопление, подове и мазилки, минимални мебели.......... Ако смятате че тези неща не са необходими в една къща - няма какво да приказваме. Нека ходи човека да се нанася.
Tsilkov - майстор
Keresteliev написа:
Шаранчетата щяха да кълват на подкривен гвоздей завързан с канап, при това без стръв!
:lol:
Добре че излезна селския цървул - тарикат да ги светне =D> =D> =D> =D> =D> Само дето не разбрах какво ще клъвнат?
Последна промяна от Tsilkov на чет фев 22, 2018 10:11 pm, променено общо 1 път.
Keresteliev - специалист
Tsilkov написа:
...Вие маи стара къща в живота си не сте видели.
....
Имам едно съмнение - и ТИ не си виждал!

Tsilkov - майстор
Keresteliev написа:
Tsilkov написа:
....

Винаги може да си живееш в заблуди и да ги разправяш в хоремага - никои не ти отнема това право.
Keresteliev - специалист
Tsilkov написа:
...Добре че излезна селския цървул - тарикат да ги светне ...

Ами то е ясно кой е цървул, но нека други да преценят.

п.п. На един му умрЕла циганката и започнал да се хвали сам.
Колко е велик!!!

Keresteliev - специалист
Tsilkov написа:
Keresteliev написа:
Tsilkov написа:
....

Винаги може да си живееш в заблуди и да ги разправяш в хоремага - никои не ти отнема това право.
Въпросът беше кой е виждал стара къща, а не какви подвизи имаш в хоремага!

zz_stefanov - майстор
ben84 написа:
zz_stefanov написа:
ben84, дали е толкова просто :)
Всеки за себе си преценява, кое колко просто му е :)
Но преценката трябва да е вярна иначе се набутваш яко. Цената на имота е измамно привлекателна.
Tsilkov - майстор
Keresteliev написа:

Въпросът беше кой е виждал стара къща, а не какви подвизи имаш в хоремага!

Добре бе - признавам си. Книжен плъх съм и стара къща не съм виждал.
Автора на темата да не ме слуша. Да скача смело с имота. Да тегли едни 10 000 бърз кредит, да събере 3-4 приятели и за 2 месеца ще има дом за чудо и приказ. После цял живот да бъде благодарен на Keresteliev и да го споменава с добро!
Keresteliev - специалист
Tsilkov написа:
... После цял живот да бъде благодарен на Keresteliev и да го споменава с добро!
И да го почерпи една бира.
Darko83 - напреднал
Мойта тема много се нагорещила.Не се карайте де.Работата е там че трудно се намира село дето да не е съвсем умряло,да има кабелен интернет,банкомат,че и болница и редовен транспорт щот аз не съм шофьор.Та затова така и хвърлих око.Търся имот повече от година ,естествено търся толкова дълго щото ми е тесен джоба :)) хем да е евтино хем пък да не е като обор.Ма те все едни обяви за къщи в изоставени села без канализациа,с по 100 човека на село ,без транспорт без поща,без интернет, какво да разправям те и да ги подаряват няма кой да иде там да живее.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Тема "Ремонт или събаряне" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: