Чираче написа:офф ...Keresteliev написа:Имах шесто чувство, че някое келеме ще се обади с нещо тъпо, без да вникне в проблема на човека.
офф ...
Голям ти е мерак да се припознаеш с подписа ми!
Щом те кефи! (и влече)
Чираче написа:офф ...Keresteliev написа:Имах шесто чувство, че някое келеме ще се обади с нещо тъпо, без да вникне в проблема на човека.
офф ...
Keresteliev написа:В грешка си, келеме безподобно. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. За кой ли път в тоя форум го казвам. Реалист съм, и вярвам единствено на себе си в ценностната система, с която са ме възпитали родителите ми. Лека им пръст.
Голям ти е мерак да се припознаеш с подписа ми!
Щом те кефи! (и влече)
Чираче написа:....офф ...
В грешка си, келеме безподобно. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЛЕН НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ. За кой ли път в тоя форум го казвам. Реалист съм, и вярвам единствено на себе си в ценностната система, с която са ме възпитали родителите ми. Лека им пръст.
Чираче написа:...Така е, за разлика от теб.офф ...
....
Чираче написа:Чираче написа:Това не го ли прочете?
Спирам да ти обръщам внимание на провокациите.
lov написа:Изтрих си мнението ако някой го е прочел защото това прозорче ми говори че къщата е с мазе и форумните врачки ме подведоха с дренажите. Та я покажи какво е там. И почвам да се съмнявам че тази голяма влага ти е най вече от канализацията. И ми се струва че само с едно укрепване на основите. Хубави пътеки както и отвеждането на водата от олуците ще ти реши проблема. Щото реално къщата е повдигната и не може да е чак толкова много тази капилярна влага. Не ми се вярва да е запълнено от долу с пръст По вероятно да са набухали камъни.Има нещо не в ред в описанието на къщата от автора. И на мен тези два прозореца ми изглеждат на мазе, а той твърди, че има натрупана пръст под стаите
zz_stefanov написа:Естествено, че има мазе... описал съм го и съм написал че е очертано в жълто на схемата, а с червено е очертано насипаните стаи?lov написа:Изтрих си мнението ако някой го е прочел защото това прозорче ми говори че къщата е с мазе и форумните врачки ме подведоха с дренажите. Та я покажи какво е там. И почвам да се съмнявам че тази голяма влага ти е най вече от канализацията. И ми се струва че само с едно укрепване на основите. Хубави пътеки както и отвеждането на водата от олуците ще ти реши проблема. Щото реално къщата е повдигната и не може да е чак толкова много тази капилярна влага. Не ми се вярва да е запълнено от долу с пръст По вероятно да са набухали камъни.Има нещо не в ред в описанието на къщата от автора. И на мен тези два прозореца ми изглеждат на мазе, а той твърди, че има натрупана пръст под стаите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: