Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
zz_stefanov - майстор
Пожелавам ти да има нужда само от реглаж на пъпките, защото съм виждал толкова изкривена каса при монтажа, че и студ и шум си влизаха без проблем и нищо не можеше да се направи без да се пренамести и обърне наново касата.
fvaleryev - специалист
Ексцентрика не мърда на никъде с шестограм го мъчих, да не би да се заключва и да не може да се регулира, дайте съвет че искам да го направя да затваря по плътно
radius - майстор
Слагаш си резервните мускули и пак пробваш :wink:
fvaleryev - специалист
мен ме е страх да не го счупа не за друго.
brum - майстор
Напъваш. Ако се счупи вземаш същият детайл от обкова и го подменяш.
kozl - майстор
Ако е провиснало крилото този ексцентрик се е изместил спрямо насрещника. Първо това провери дали ролката и насрещника са в ниво.
fvaleryev - специалист
Прикачен файл:
B349EF59-2B3D-4706-9F83-5CDB6871B036.jpeg
Така сега като е стегнато ли е до край?
Прикачен файл:
B349EF59-2B3D-4706-9F83-5CDB6871B036.jpeg
Или така???
kozl - майстор
Изображение

Щом издадената част е максимално към посока на уплътнението, то ролката ще притиска максимално, но провери си насрешника на касата как се среща с ролката.
fvaleryev - специалист
пон юни 06, 2022 10:50 amkozl написа:
Изображение

Щом издадената част е максимално към посока на уплътнението, то ролката ще притиска максимално, но провери си насрешника на касата как се среща с ролката.
Натегнах 2 сега си е ок плътно е там, но шума мн мн мн леко е по малък, имам чувството че още преди когато сложих касата от стрнани имаше по 20-30см дупки и ние ги запълнихме само с пяна и отгоре картон и все си мисля че от там влиза шум
Lutchezar - майстор
Хващаш някой да се разхожда с дебело одеало около прозореца и слухтиш. Като ти покрива и открива източника ще разбереш.

Тема "След смяна на дограма в къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: