• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 28
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
cybersas - специалист
Мерси много - значи не е за мен този филм - по-добре читав ламинат с V фуги за 40лв/м2 със се монтажа и первазите.

Много скъпо туй твойто ве :)
gvladkov - специалист
Малко по-скъпо,Но по-лесно за поддръжка.
cybersas - специалист
AC5 за промишлени помещения, с двойна V фуга, подложка, монтаж, первази, водоустойчив IP33, 25 години гаранция, немски е 31.30 лв с ДДС м2. В кухнята съм с такъв - нито водата нито дамските токчета (особено те) го прецакват.

Защо казваш, че е по-лесно за поддръжка - не и е за 10-20 лв на квадрат - но е твърде скъпо, ако върши просто същата работа, а е и много по-тънко като настилка?

Зная, че винаги има фенове на дадена технология и/или материал, но те питам чисто като човек пред избор - защо предпочете тва пред онова :) :drinkers:

Иначе си изглежда добре :) Первазите не ми е ясно какви са.
gvladkov - специалист
Има и Винилови первази.Аз ще си слагам обикновнни первази.По-лесно е за почистване,и не клопа като ходиш.
За втория етаж ще поръчвам 2мм 30/30 на цена от 28 лв.
mikeangel - специалист
Поздравления gvladkov за добре документираният проект!

Бихте ли споделили как се движеше бюджета до сега на различните етапи от строителството с планирани сметки и фактически разходи?

благодаря предварително
Михаил
gvladkov - специалист
Всичко вървеше по-план за грубия строеж.За довършителни работи,като събера някой лев и купувам плочки или нещо друго.
mikeangel - специалист
и колко излезе грубият строеж,покрит по тази технология?
marmoz - специалист
gvladkov написа:
64К за 383м2.
64k с парцела или без ? и само грубият строеж или вида до които се вижда на снимките? :)
gvladkov - специалист
Без парцела и до Акт 14.От там нататък на кой-колко са му силни конете.Само дограмата ми е 10К и стъклата още 4К.Плочките в банята на първия етаж са от 50лв/м2.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 28

Тема "Къща от ICF-нагледно-започна строежа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: