Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
svetliopi44 - Чирак...
Колега ,помогна ли лайката за плъховете.
От скоро и в нащо мазе има гадинки ,плъхове сиви но не големи ...
Взел съм и електронна котка , но съм много скиптичен дали ще върши въобще работа ... ултра звукова е . :-D
Илиян Илиев™ - майстор
Може да се опита и с обучен пинчер. В миналото породата е ползвана и то с голям успех точно с тази цел.
svetliopi44 - Чирак...
ако го затворя в мазето ще стане чудо ... :lol:
Ще има да скимти цяла вечер и да джавка ...
Трябва да измисля нещо ,щото долу ще си правя работилница , ще има машини и ще е неприятно да ми тичат между краката и да ми гризът кабелите ... :axe:
Илиян Илиев™ - майстор
Обучен де. Не израснал в апартамент.

Примерно моето животно е израснало в спартански условия(взех го на 7-8 месеца) и където и да го затворя все му е добре, не е като да зъзне на минус 10 с коричка хляб на две денонощия.

п.п. Завалията живее втори живот. :cry:
svetliopi44 - Чирак...
Хайде де , никой ли не е провел успешна борба с плъшоците.
Не искам да ги тровя и да умрът скрити някъде и да увонът блока.
Лайката ако действа направо ще взема една бала... :lol: :lol: :lol:
ZMeyGorianin - майстор
От ХЕИ-то бях купил едни пакетчета с нещо като зеленикав пластелин /украински/- много ефикасни за паткани. Действат до една седмица, така че всички да си хапнат- не само "камикадзетата". После наистина гледат да излязат навън и там да мрат- май им докарва жажда. Само един се беше наврял в тавичката на хладилника за събиране на размразения скреж. Докато го открия голяма смрад беше!
jekasus - майстор
Зимата ми направиха зверска атака мишоците, като заредих картончета с това лепило - направих "Аушвиц" за гадинките в каминатаИзображение

Прикачен файл

Photo-0213.jpg
1
Photo-0213.jpg (18.98 KиБ) Видяна 2518 пъти

Тема "Гараж - как да задържа мишките извън него?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: