Здравейте. Дойде момента да започвам втория етап от стоежа на моята къща. Ще се зида с тухли четворки. Искам да се посъветвам с вас , с какъв материал да  зидам  тухлите. Дилемата е между варов разтвор и зидарско лепило.  Консултирам се с различни познати и получавам различни мнения. Варовия разтвор трябвало да се сее , да му се добавя цимент... Зидарското лепило било по скъпо , и от лепило до лепило балкан разлика  . Ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения .
 . Ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения .  Тухлите са добри - в смисъл прави , изпънати .....че като коментирам с приятели , все този въпрос ми задават .
  Тухлите са добри - в смисъл прави , изпънати .....че като коментирам с приятели , все този въпрос ми задават . 

. Ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения .
 . Ще съм ви благодарен да споделите вашите мнения .  Тухлите са добри - в смисъл прави , изпънати .....че като коментирам с приятели , все този въпрос ми задават .
  Тухлите са добри - в смисъл прави , изпънати .....че като коментирам с приятели , все този въпрос ми задават . 

Благодаря .
  Благодаря .
 Иначе за мазане и зидане разтвора е един и същ,по нагоре е дискутиран.За пресяване ползвай стара пружина от легло,става много лесно.Както си близо до водата не те съветвам да ползваш вар и гипс по време на строежа.
 Иначе за мазане и зидане разтвора е един и същ,по нагоре е дискутиран.За пресяване ползвай стара пружина от легло,става много лесно.Както си близо до водата не те съветвам да ползваш вар и гипс по време на строежа.