Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gvladkov - специалист
=D> :supz:
baharkadirov - специалист
Фугирах...Малко е мръсни4ко но....после ще избърша по-сериозно

Прикачен файл

102_1207.JPG

Прикачен файл

102_1205.JPG
Продължавам....Кажете си мнението за ъглите.....и цвета на стените, 4е на мен не ми се нравят много.....

Прикачен файл

IMGP4129.JPG
IMGP4129.JPG (110.86 KиБ) Видяна 4786 пъти

Прикачен файл

IMGP4118.JPG И кажете....грозен ли е този ъгъл...не ми се слагат пластмасови ъгли...

Прикачен файл

IMGP4121.JPG
IMGP4121.JPG (101.79 KиБ) Видяна 4786 пъти

Прикачен файл

IMGP4122.JPG
IMGP4122.JPG (94.6 KиБ) Видяна 4786 пъти
Илиян Илиев™ - майстор
Ми на снимките добре изглежда. Щом не ти се нрави значи на живо не е добре.

Первазите са малко на кантар. Демек такива первази са подходящи за паркет, на плочки си се слагат первази или от рязана такава или заводски первази. При теб са плочки приличащи на паркет и би трябвало да се сложат на сухо двата варианта и да се прецени кое се връзва повече.

Все пак на снимката изглеждат добре первазите. :drinkers:

edit: Всъщност на мен не ми се нрави творението за лунички. Точно то изглежда тъпо. Дано поне си имал добър шпакловчик и добър бояджия та да не се хванеш за главата като ги светнеш. :wink:
На живо има много малък луфт,но като ги притисна прилепват идеално....Сещам се за едно лепило,предназна4ено за MDF...Дали да го използвам или ще имам проблеми при евентуален демонтаж на перваза... :?
Илиян Илиев™ написа:
Всъщност на мен не ми се нрави творението за лунички. Точно то изглежда тъпо. Дано поне си имал добър шпакловчик и добър бояджия та да не се хванеш за главата като ги светнеш.
В интерес на истината и на мен не ми харесват (но не вземам сам решенията)...А шпаклов4ика и бояджията съм аз....Поне няма да ругая "майстора" за грешки.... :wink:
Последна промяна от baharkadirov на съб апр 23, 2011 11:55 am, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
Не се занимавай изобщо с лепила.

Запълни фугата с шпакловка и си готов.

А и да ги залепиш имай предвид, че первази не се демонтират всеки ден, така че и да се скапе при демонтажа може би ще си заслужава смяната му с нов имайки предвид важността на демонтажа.
k88 - специалист
Много ми хареса гранитогреса ако може линк ако имат онлайн магазин и цена на кв.м =D>
моля и другите колеги да дадат някакви линкове с по сносни цени
Прикачен файл:
IMG_2654.jpg
какво ще кажете за това пише,че е не калиброван 2-ро качество http://www.gaudi-ds.com/product/3162/pl ... otsia.html

Тема "как да наредя гранитогрес тип паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: