• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stenmark - специалист
Митрон,отначало какво питаше сега къде заби.Дори и да искаш втори етаж не плочата го носи.Тия основи как ги виждаш и как прецени че ще дигаш нагоре.Вадим е прав направи си пояс и като толкова искаш още стаи направи надзид и таваните горе да станат на скат.С тая плоча се вкарваш в сериозен филм и не е майтап ,ако мислиш и сам да си смяташ арматура и т.н.Само да вметна,двускатния покрив няма маия и улама.
Вадим Владимиров - специалист
Автора да извинява, но имам въпрос. Някой да е чувал за фирма "ЯН и КО" ЕООД? Занимават се с покриви.
Tsilkov написа:
schuldiner написа:
От уважениe към професията, която вече не упражнявам, мога само да потвърдя, че цитираните от "колегата" -билд цени са единствено за мангалски труд в комбинация с преебаване на клиента в материалите.
Аз без да мога да коментирам точните цени бих казал че така и не схванах логиката(не само при покривите) при която даваш 100 лв./м2 за нещо направено в стил "колкото да не е без хич" и "за толкова - пари толкова" вместо да дадеш 120-140лв./м2 за нещо което ще ти служи добре, ще върши работа дълго време, ще е функционално и ще е красиво.
Та да подкрепя колегата "Tsilkov" с малко факти.
Какво ще кажете за тази работа.
Прикачен файл:
P1070841.jpg
Прикачен файл:
P1070848.jpg
Прикачен файл:
P1070845.jpg
Прикачен файл:
P1070846.jpg
P1070846.jpg (107.71 KиБ) Видяна 3514 пъти
Намира се на яз.Искър, конна база "КАМЕЛОТ"
А сега "примоцията". "ЕФФТИНОТО". Но ако търсиш ЦЕНА, то разбира се я получаваш!
Прикачен файл:
SAM_0124.jpg
Прикачен файл:
SAM_0126.jpg
SAM_0126.jpg (91.29 KиБ) Видяна 3512 пъти
Прикачен файл:
SAM_0129.jpg
SAM_0129.jpg (90.99 KиБ) Видяна 3512 пъти
Прикачен файл:
SAM_0132.jpg
Намира се в кв.Горубляне.
jekasus - майстор
Таман щях да те начеша, ама видях "прИмоцията" :-D
Жека, като знам какво виждаш всеки ден там. Завиждам ти неимоверно. Благородно,разбира се!!! :supz:
jekasus - майстор
Злато, злато по покривите на църкви :-D
Наистина много красиво.
Това в Горубляне сигурно е правено от тези специалисти
Прикачен файл:
SAM_0065 (800 x 600).jpg
jekasus - майстор
Да получиш гаранция от Брамак, нали трябва да го направи със сертификация от тях майстор, демек е минал курс при тях, по арно да се каже с диплома :-D
Така съм чул де :-D
VLADO66 - майстор
Кофтито е че на пазара има лоши материали и можеш да съсипеш добрия майсторлък ако не разбираш или си решил да колиш цената.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Ремонт на покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: