То само при нас го има това. Арматура, кофраж, бетон, зидария, покрив, гипсокартон, боя всичко една бригада го прави. Аз на такива им викам "общи работници". И те се съгласяват. Важното е да се вземе сухото, така казват те.
velichkov80 написа:и аз като всички се лутах из форуми за цени ..в момента имам няколко оферти за строителство на едноетажна къщаот 150м2,без мази без тавански помещения.Но...доста голяма плоча 150м2.покрив 230м2.....и т.н.Та цената която ми искат за грубият строеж е около 50-53000 лв.От тях около 30000 са за матирали другите за работа,като се има в предвид че само покрива ми струва 9000(само работа).Не знам дали сумата е голяма но и трите оферти се въртят в тези граници.Чакам и четвърта и тогава ще избера,но аз лично смятам че ще е пак в тези граници..Сами можете да разделите 52-5300лв на 150 и ще видите каква сума се получава(около 350лв за м2.).Това са реалните цени в момента.Дано да съм помогнал на някой да се ориентира за ценитеДаже малко ти искат, а покрива не е ли много спрямо застроената площ ?