Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Стефан - майстор
Не знам колко снимки може да се качват, затова ги разделих на две серии. А имам много, но пускам подбраните. Ако не е интересно, ще спра със снимките. Просто се опитвам да правя нещо нестандартно, нещо непонятно за строителите и архитектите. Убеден съм, че ще се получи.
Последна промяна от Стефан на съб фев 13, 2010 2:40 pm, променено общо 1 път.
anmoll - специалист
Странна работа е това септична яма. Означава ли това,че тоалетната ще е извън къщата. Още един въпрос значи ли че няма канализация,а самото село има наклон за централна канализация :? .Може ли човек да си направи такава по желание,без да е задължен да се включва към централната.
И последно не мирише ли от това чудо? :|
prascho - майстор
Аз съм в люлин и нямам канализация!!!
emil_v r - майстор
Браво , бетонът е мн. силен , няма пукнатини .
Арматурата е нормална , естествено че друг няма да ти го направи така ,както ти сам за себе си.
Не харчи много ,остави пари и за нас фаянсаджийте . :evil:
Стефан - майстор
Докладвам за тия, които се интересуват. Отлят е пода на второто ниво на мазето и започна кофражирането на стените
Последна промяна от Стефан на съб фев 13, 2010 2:40 pm, променено общо 1 път.
anmoll - специалист
Стефане, не е ли прекалено бетонна твоята къща :? Аз определено не разбирам от строителство.
Стефан - майстор
anmoll написа:
Стефане, не е ли прекалено бетонна твоята къща :? Аз определено не разбирам от строителство.
Не само е бетонна, но и железобетонна. Такъв е проекта :?
pipbel - майстор
Стефане - сложи ли фибранче за ТИ преди да излееш пода ? Не че е задължително де....
2 въпрос - на колко ти идва м3 бетон (без транспорта) ?
dimenen - напреднал
Браво бачо Стефане,няма да се плашиш всички вървим по твоя път.И аз съм си намерил бригадо-фирма ,но си чакам проекта да излезе от общината и мисля да почвам.Що се отнася до снимките,много са готини и не се притеснявай да качваш и други,да ни осведомяваш за развитието на обекта.Много се радвам за теб,че се бориш и успяваш.БРАВО!!!

Тема "Строителна фирма в Пловдив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: