• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 45
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
tokuro40 - специалист
Просто да ти е кеф да гледаш как е направено, то да не смееш да живееш у него :lol: :lol: :lol: :lol:
vidrata - специален-специалист
tokuro40 написа:
Просто да ти е кеф да гледаш как е направено, то да не смееш да живееш у него :lol: :lol: :lol: :lol:

Ако знаеш за кви пари става въпрос не с кеф ами с комшиите ще живееш "у" него. :lol: :lol: :lol: :lol:
pipbel - майстор
Глей го пак аверчето....... де го чукаш де се пука :?
За кви пари става дума бе Видрашки щом много знаеш ?
Аз доколкото знам става дума за над 2 Х по-евтино от най- калпавата боксониера в калпавото Владиславово :-D
pipbel написа:
Глей го пак аверчето....... де го чукаш де се пука :?
За кви пари става дума бе Видрашки щом много знаеш ?
Аз доколкото знам става дума за над 2 Х по-евтино от най- калпавата боксониера в калпавото Владиславово :-D
Докторс ще ма умориш от смях бре.Една Боксониера във Вл-вово когато ти почна беше около 20 евра. Ако тоя "Ноев ковчег" си го построил за 10 ще си хвърля всичкия инструмент през терасата , точно на 6-ти май. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pipbel - майстор
Когато си намериш боксониерка близо там до ваште мургавите за 500-600 лева на м2 на етап БДС - ела ми се обади, ще те почерпя. :cool:
Инструмента не го хвърляй през терасата, ще го взема, иначе ония ще го олеперят... :-D
Не написах първия пост с цел да те ядосвам ама не говорим за БДС.Говорим за Ноевия ковчег.На 600лв може ама до къде??? Ти сега на колко си ????(на квадрат де)

Колкото и да напишеш ще ти кажа ,че можеше да си наполовина , ама ако не беше толкова наивен.

Край.
pipbel - майстор
Май преди време пак на подобна тема нещо спорехме.
Естествено че на тебе като майстор ще ти дойде още по-евтино и т.н. и т.н.
Ай стига вече че да лягаме...
pipbel - майстор
Малко се постоплило и жената решила да се прави на градинарка. Няма особен опит,ама нейсе - ако не поникне нищо на 2 крачки е плод-зеленчука.
По-важното е че е почнала ( с помоща на синковците) и подготовката на градината за райграса. Като се върна БГ след 2 седмици ще го сея.
Дайте препоръки за 2-3 хубави вида смески ? :?: :?

Прикачен файл

SS850757.jpg
Младежта трябва да се привиква на труд
SS850757.jpg (209.3 KиБ) Видяна 4937 пъти

Прикачен файл

SS850735 - 1.JPG
Тука требе да кацне езерцето с водопада
SS850735 - 1.JPG (118.22 KиБ) Видяна 4937 пъти

Прикачен файл

Resize of SS850739.JPG
Това ще стане оранжерия по-нататък
Resize of SS850739.JPG (172.28 KиБ) Видяна 4937 пъти
prascho - майстор
Малко ме изненада. Бях оснанал с впечатление, че си горе долу на моите години, а сега освен жена и двама сина имаш :) . Трябва здраво да ги тупаш за да станат хора ;) . Очаквам в следващите включвания да видя булката по текезесарси костюм :razz: .

П.С. Трябва да намеря време да ти изчета темата. Диагонално като минах през снимките мога да заявя, че си голям фен на еструдирания полистирол. :) .
Ммммдддаааааа ,въпреки , че хич не ме кефиш :lol: ти признавам ,че добре възпитаваш момчетата.Щом се трудят ще станат хора, е трябва и да учат разбира се.

Ако жената не е земеделка, кой е направил вадите??????????? В долния край ми се вуждат доста добри :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 45

Тема "Строителство - епизод 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: