Имаш ли снимка на работа и с вибратора? И, ако може, покажи снимка по дължината на основите, а не само отстрани. Ако може. Искам да видя колко са прави при това укрепване на кофража.
Още повече, че тук е модерно всеки, започнал някакъв строеж/или ремонт/, да си отваря собствена тема. И да става сага, или латино сериал.
Знам, че пак ще бъда изтрит, преди да е прочетено от Дента.
ArturDent написа:8180: Извинете ако съм нарушил духа на форума, но не мисля че е така. Ако има нещо нередно пишете ми на лични. Нека ако някой се е обидил от постовете ми да ми го каже. Поне до сега не съм забелязал такова нещо. Търпя критика, но си запазвам правото да имам собствено мнение. Не търпя лични обиди (до сега никой не ме е засегнал персонално)Лек коментар. Не виждам, засега, да си нарушил добрия тон. Не знам в кой форум си бил, и какво е ставало там. Подозирам обаче, че е възможна повтаряемост. Тук си изясняваме простотията на мегдана, всеки е с лично мнение, никой на никого не отстъпва, всеки се мисли за най-добрия майстор, и прехвърчат искри понякога. На ЛС го правят интригантите и заговорниците. Аз съм отворен и за критика, и критикувам безотговорно. Въпреки, че ме трият повече от Емо щастливия спамер.
Наистина се опитвам да спазвам добрия тон. Затова и дойдох тук - има модератори.
Още повече, че тук е модерно всеки, започнал някакъв строеж/или ремонт/, да си отваря собствена тема. И да става сага, или латино сериал.
Знам, че пак ще бъда изтрит, преди да е прочетено от Дента.