mitaka_vk написа:Навярно на раздуването на дървото под водаИ с колко се удължава дръжката на чука след потопяване във вода?

mitaka_vk написа:Навярно на раздуването на дървото под водаИ с колко се удължава дръжката на чука след потопяване във вода?
Стефан написа:Аз съм виждал само такава дето е съсъхналаИлиян Илиев™ написа:Що се правиш на смешник? Или не си виждал дръжка, която се е разсъхнала?mitaka_vk написа:Навярно на раздуването на дървото под водаИ с колко се удължава дръжката на чука след потопяване във вода?
Стефан написа:Ми точно защото съм виждал и знам че не се удължава.Илиян Илиев™ написа:Що се правиш на смешник? Или не си виждал дръжка, която се е разсъхнала?mitaka_vk написа:Навярно на раздуването на дървото под водаИ с колко се удължава дръжката на чука след потопяване във вода?
Nikolow написа:Колеги,не спорете с адаша,няма смисъл.Ми дай малко по подробно де. Как е правино да се прави? Къде са най-честите грешки? И така нататък.
Първо искам да кажа две думи за черната къща с плоския покрив-БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ от нея.Работил съм по довършителните и работи и съм видял това онова.
Сега за дървено-скелетната конструкция.Работил съм из Скандинавията и съм "пил вода от извора" както се казва.За съжаление в БГ повечето строители на такъв тип къщи се отдалечават доста от стандартите.Ако има мераклии ще ви заведа на една новопостроена,все още не е "облечена" отвътре.Почти всичко което може да се обърка е сбъркано.Като започна да я обличам може и подробни снимки да пусна.
BoBo72 написа:Това за ЕКОКЪЩИ дървени неми го говори.Егати екологиятя ако се изсекат дърветата за къщи.По-добре,заводи с къщи, и дървета с листа ,отколкото ,заводи с къщи и пясък!!!![]()
![]()
![]()
Старицата се приближила до огъня, на който горял Ян Хус, и хвърлила в него наръч съчки.
- О, свещена простота! - възкликнал Ян Хус.
Старицата била трогната.
- Благодаря за добрата дума, - казала тя и хвърлила в огъня още един наръч.
Ян Хус мълчал. Старицата стояла в очакване. После попитала:
- Какво мълчиш? Защо не кажеш: "О, свещена простота"?
Ян Хус вдигнал очи. Пред него стояла старица. Проста старица. Не просто проста старица, а старица, горда със своята простота.
n.nikoloff написа:И е пълно с такива хора.BoBo72 написа:Това за ЕКОКЪЩИ дървени неми го говори.Егати екологиятя ако се изсекат дърветата за къщи.По-добре,заводи с къщи, и дървета с листа ,отколкото ,заводи с къщи и пясък!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....Старицата се приближила до огъня, на който горял Ян Хус, и хвърлила в него наръч съчки.
- О, свещена простота! - възкликнал Ян Хус.
Старицата била трогната.
- Благодаря за добрата дума, - казала тя и хвърлила в огъня още един наръч.
Ян Хус мълчал. Старицата стояла в очакване. После попитала:
- Какво мълчиш? Защо не кажеш: "О, свещена простота"?
Ян Хус вдигнал очи. Пред него стояла старица. Проста старица. Не просто проста старица, а старица, горда със своята простота.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: