• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Илиян Илиев™ - майстор
mitaka_vk написа:
Навярно на раздуването на дървото под вода :-D
И с колко се удължава дръжката на чука след потопяване във вода? :?
Стефан - майстор
Илиян Илиев™ написа:
mitaka_vk написа:
Що се правиш на смешник? Или не си виждал дръжка, която се е разсъхнала?
mitaka_vk - специалист
Стефан написа:
Илиян Илиев™ написа:
mitaka_vk написа:
Аз съм виждал само такава дето е съсъхнала :-D
Nikolow - напреднал
Колеги,не спорете с адаша,няма смисъл.
Първо искам да кажа две думи за черната къща с плоския покрив-БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ от нея.Работил съм по довършителните и работи и съм видял това онова.
Сега за дървено-скелетната конструкция.Работил съм из Скандинавията и съм "пил вода от извора" както се казва.За съжаление в БГ повечето строители на такъв тип къщи се отдалечават доста от стандартите.Ако има мераклии ще ви заведа на една новопостроена,все още не е "облечена" отвътре.Почти всичко което може да се обърка е сбъркано.Като започна да я обличам може и подробни снимки да пусна.
Илиян Илиев™ - майстор
Стефан написа:
Илиян Илиев™ написа:
mitaka_vk написа:
Ми точно защото съм виждал и знам че не се удължава.

Или пък наистина съм смешен, защото възприемам прекалено буквално думата ЛИНЕЙНО. :?
Илиян Илиев™ - майстор
Nikolow написа:
Колеги,не спорете с адаша,няма смисъл.
Първо искам да кажа две думи за черната къща с плоския покрив-БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ от нея.Работил съм по довършителните и работи и съм видял това онова.
Сега за дървено-скелетната конструкция.Работил съм из Скандинавията и съм "пил вода от извора" както се казва.За съжаление в БГ повечето строители на такъв тип къщи се отдалечават доста от стандартите.Ако има мераклии ще ви заведа на една новопостроена,все още не е "облечена" отвътре.Почти всичко което може да се обърка е сбъркано.Като започна да я обличам може и подробни снимки да пусна.
Ми дай малко по подробно де. Как е правино да се прави? Къде са най-честите грешки? И така нататък.

Даже пусни една тема. Не сме малко хората с интерес към къщи с конструкция различна от стоманобетона.
BoBo72 - специалист
Абе хора, Вие данесте водолази?????!!!!!
BoBo72 - специалист
Това за ЕКОКЪЩИ дървени неми го говори.Егати екологиятя ако се изсекат дърветата за къщи.По-добре,заводи с къщи, и дървета с листа ,отколкото ,заводи с къщи и пясък!!! :? :? :lol: :lol:
n.nikoloff - специалист
BoBo72 написа:
Това за ЕКОКЪЩИ дървени неми го говори.Егати екологиятя ако се изсекат дърветата за къщи.По-добре,заводи с къщи, и дървета с листа ,отколкото ,заводи с къщи и пясък!!! :? :? :lol: :lol:
:shock: :-D :shock: :-D

.....
Старицата се приближила до огъня, на който горял Ян Хус, и хвърлила в него наръч съчки.

- О, свещена простота! - възкликнал Ян Хус.

Старицата била трогната.

- Благодаря за добрата дума, - казала тя и хвърлила в огъня още един наръч.

Ян Хус мълчал. Старицата стояла в очакване. После попитала:

- Какво мълчиш? Защо не кажеш: "О, свещена простота"?

Ян Хус вдигнал очи. Пред него стояла старица. Проста старица. Не просто проста старица, а старица, горда със своята простота.
jekasus - майстор
n.nikoloff написа:
BoBo72 написа:
:shock: :-D :shock: :-D

.....
Старицата се приближила до огъня, на който горял Ян Хус, и хвърлила в него наръч съчки.

- О, свещена простота! - възкликнал Ян Хус.

Старицата била трогната.

- Благодаря за добрата дума, - казала тя и хвърлила в огъня още един наръч.

Ян Хус мълчал. Старицата стояла в очакване. После попитала:

- Какво мълчиш? Защо не кажеш: "О, свещена простота"?

Ян Хус вдигнал очи. Пред него стояла старица. Проста старица. Не просто проста старица, а старица, горда със своята простота.
И е пълно с такива хора.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "Пасивна къща изпълнена с метална конструкция" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: