• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stenmark - специалист
Това 5000лв.-разни работи :? тоя разход по-голям от всички други?Ще кажа как е при мен:Никаде не записвам колко пари съм дал,защо ли?Много просто това не променя нищо това което правя не е с цел търговия и съм сигорен че всеки прави всичко възможно да му излезне по-евтино!
kukuchev63 - специалист
ако не е тайна колко кв е и колко ти струва до този етап .това е някъде по морето ли е по машината мисля така нещо ми е позната :axe:
stenmark - специалист
kukuchev63 написа:
ако не е тайна колко кв е и колко ти струва до този етап .това е някъде по морето ли е по машината мисля така нещо ми е позната :axe:
Я прочети тема пак,или кога с.Черганово отоде на морето?
penio_penev - напреднал
stenmark написа:
Това 5000лв.-разни работи :? тоя разход по-голям от всички други?Ще кажа как е при мен:Никаде не записвам колко пари съм дал,защо ли?Много просто това не променя нищо това което правя не е с цел търговия и съм сигорен че всеки прави всичко възможно да му излезне по-евтино!
Вярвай ми,и аз се чудя за тези 5000 лв :? но парите заминават:
забиване на колчета от геодезиста - 100лв
вар 6м3- 600 лв
наем на платна - 200 лв
цимент - 80 лв
изкоп - 150 лв
насип 10 камаза пръст(товарене,транспорт,запълване) - 600 лв
тръби за канализацията около - 100 лв
технически надзор и вписване в кадастара на общината - 400 лв
улами за покрива - 60 лв
тел и пирони - около 100 лв
нотариус за прехвърляне на дворното място - 200 лв
не стигна мястото за другите многоброини разходи,но парите ги няма :shock:
penio_penev - напреднал
kukuchev63 написа:
Хубаво щеше да е до морето ама не е :roll: .На 30 км от Стара Загора и 10 км от Казанлък.Къщата е 105м2 и до сега ми излезе 35 000 лв.
Започнах разпъването на кабелите.Пак съм сам - нищо че ми е за пръв път - но ми искат 700 лв.
Скоро ще пусна снимки.
kukuchev63 - специалист
stenmark написа:
kukuchev63 написа:
Я прочети тема пак,или кога с.Черганово отоде на морето?
просто тази машина ми се стори че е работила в сл. бряг и това ме подлъга
sonofsyn - специалист
много е добра къщата и поздравление за старите керемиди, преди време препокрихме нашта вила с такива и от тогава не тече. преди беше с едни мизийски г. оряховица
penio_penev - напреднал
Благодаря ви за добрите думи.А пък за керемидите,събрах доста добри мнения точно за тези.И да си кажа честно съм много доволен от тях поне за сега.Изваляха доста дъждове и снегове и никакви проблеми.

Позволете да ви питам един въпрос относно банята.Ще помоля за вашите мнения.Когат правих плочата не сложих фибран на банята с цел да не изолирам влагата в банята а да си излиза на горе.Мисля да го измажа с вар и после да сложа някакъв окачен таван.Та кое е по добро за банята '' с изолация или без такава на тавана''
ArturDent - Почти Безобиден
Изолацията те спасява частично от кондез. Но правилния отговор е:
С проветрение!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

Тема "Строителство на еднофамилна къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума: