• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
mulltex написа:
Не те съветвам да крадеш software, какъвто и да е бил той.
Искаш да кажеш ,че не е коректно-не виждам точно какво ще му се случи :? .Освен това самия софтуер няма да бъде използван за търговска цел.
леля от село - специалист
Отдавна не бях писала тук, но като видях тая тема и не мога да не се изкажа. И аз съм експат като господина, построих и имот в БГ през последните 6 години. Цените варират. Важен е екипа- на архитекта, строителния надзор и фирмата изпълнител. Моят проект бе разделен при изпълнението си- един изпълнител на груб строеж, друг за част електро, ВиК+ отоплителна система, топлоизолация, бригади за вътрешни настилки, мазане, боядисване. Предвидете си разходи и за адвокатски услуги, ако не случите на читави изпълнители. Всичко слагайте черно на бяло! Ако е бригада, то поне уточнения и разписки с техни лични данни и техен почерк. Моят имат е до Пловдив, в "модна" вилна зона. Цената на квадрат бе около 800евро- тук си включвам и парцела, купен на баснословна цена, но такива бяха времената. Пиша за качествен строеж без дребни икономии и с леки набутвания от незнание. За обзавеждане и СОТ няма да споменавам- там нещата си растат като геометрична прогресия, на кой как му е кеф. Пригответе се за купища неприятности, дишайте дълбоко, размишлявайте философски, четете и питайте много.

Прочетох коментар за испанското строителство и се позасмях. Със сигурност го е писал някой ей така на изуст. Глупаво е да се правят генерални обобщения за цяла една страна. Явно господинът не е имал близки отношения с пропищяли собственици- чужденци на имотив Испания- хора на които им бутат вили за по половин милион евро, че нямали необходимите документи, бутната къща, оставен гараж само- едното имало, а другото нямало точното разрешително, къщи построени върху движещ се пясък, нова инфраструктура отсичаща без обещетение половината двор и купища идиотщини, които в БГ май почти ги няма. А къде било по-добре да се засели човек си е негово и само негово решение. Преди да ме надъфчете, да спомена, че не съм патриот, а просто си следвам интереса. В БГ има много, ама много облаги, ако решиш да си доставиш един приятен европейски стандарт на живот. Светът е село, лендмарките намаляват и става все по-трудно да разбереш къде си, особено в Европа. Важното е да има много здраве и манги за харчене. Айде, чао от мен, че съм вече само и единствено по градинарски теми.
Victoryus - напреднал
Здравейте, то по пронцип и аз не виждам проблем за софтуера, че не е коректно да съгласен, но и програмката е поорязана не е пълна и човек аз нямам намерение да развивам архитектен бизнес ако беше така веднага отивам в магазина и си я купувам то е ясно като бял ден.
Victoryus - напреднал
Здравейте малко се позабавих със снимките, но сега ще ги постна. Има доста изменения от плана понеже като се прибрахме на БГ и видяхме плана, нещата не бяха съвсем така както проекта който бяхме дали, но както и да е това вече няма значение.

Прикачен файл

s5.jpg

Прикачен файл

s4.jpg

Прикачен файл

s3.jpg

Прикачен файл

s2.jpg

Прикачен файл

s1.jpg
Victoryus - напреднал
Още снимки

Прикачен файл

s6.jpg

Прикачен файл

s7.jpg

Прикачен файл

s8.jpg

Прикачен файл

s9.jpg

Прикачен файл

s10.jpg
Victoryus - напреднал
Минаваме към вторият етаж

Прикачен файл

s11.jpg

Прикачен файл

s12.jpg

Прикачен файл

s13.jpg

Прикачен файл

s14.jpg

Прикачен файл

s15.jpg
Victoryus - напреднал
Тези са последни покриват ще е на пролет живот и здраве.

Прикачен файл

s16.jpg

Прикачен файл

s17.jpg

Прикачен файл

s18.jpg

Прикачен файл

s19.jpg

Прикачен файл

s20.jpg
VLADO66 - майстор
Тухлените ъгли които не са направени както трябва вземи да им напълниш кухините с нещо/EPS,пяна/като дигнеш скелето за изолацията.
ArturDent - Почти Безобиден
:idea: Можеш да качваш самите снимки, а не screenshot на екрана viewtopic.php?f=15&t=31
:idea: Ако натиснеш Alt+PrintScreen, вместо PrintScreen само, ще получиш screenshot само на активния прозорец а не а целия си декстоп.
Victoryus - напреднал
Даваше ми, че снимките са прекалено големи затова ги направих така пък и несъм на ти с компютрите и заради това ти благодаря за съвета.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Нова къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: