Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
VLADO66 - майстор
Вадим Владимиров написа:
Не, АРМОРШИЛД е. :-D :-D :-D
Хубуу,де изпуснал съм едно р оти съм влюбен в тоя модел-десета година няма грам капчица и шистите още си блестят. :) А това с билния отдушник е хитро,фабричните много ли са скъпи?
Последна промяна от VLADO66 на нед юни 01, 2014 10:21 pm, променено общо 1 път.
Tsilkov - майстор
Вадим Владимиров написа:
Връщаме се на покрива. Сложихме подложката за керемидите. Обърнете внимание на материала. Не е хидроизолация.
Стандартно подпокривно фолио или самозалепваща мембрана за покриви (с шиндли) с наклон под 4:12?
VLADO66 написа:
А това с билния отдушник е хитро,фабричните много ли са скъпи?
За цената не знам ама това ми се вижда по-здраво. Виждал съм и едни "мега гъзарски" по американските сайтове с мрежи, неръждавейка и т.н. ама ме съмнява цената да им е 30 лева на парче :)
Вадим Владимиров - специалист
Tsilkov написа:
Вадим Владимиров написа:
Връщаме се на покрива. Сложихме подложката за керемидите. Обърнете внимание на материала. Не е хидроизолация.
Стандартно подпокривно фолио или самозалепваща мембрана за покриви (с шиндли) с наклон под 4:12?
VLADO66 написа:
А това с билния отдушник е хитро,фабричните много ли са скъпи?
За цената не знам ама това ми се вижда по-здраво. Виждал съм и едни "мега гъзарски" по американските сайтове с мрежи, неръждавейка и т.н. ама ме съмнява цената да им е 30 лева на парче :)
Кунчо, извинявай, сега ти видях въпроса. Подложката е на IKO, тяхна е за под битумни керемиди. Твоята е същата.

Тема "Къща до 50 кв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: