• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
roland - специалист
Благодаря за хубавите и оптимистични пожелания. Тъй или иначе няма да остане много, защото механата ще глътне всичката глезотия. Ще я направя и ще снимам всяка стъпка от ремонтната дейност. Това ще е събитието на живота ми.
Вадим Владимиров - специалист
Ако имаш въпроси- тук сме.
krismarg - специалист
Щом са се свлекли циглите, значи са редени върху кал. Предполагам и на таваните имаш кал (валцове). Като махнеш калта навсякъде на къщата ще и олекне, независимо от вида цигли.
За ремонт на плетарка си поръчай книгата "Земно стройтелство" - 30 лв. на Вървара Вълчанова.

Ще следя темата, че и аз съм се захванал с нещо подобно.
roland - специалист
Да, така е, има кал. Това за мен е много плезно. Ще махна калта със сигурност и отдолу ще си открия гредите. Мисля да слагам изолация и картон между тях. Ще я наамееря тази книга, въпреки че не смятам да я ремонтирам със земни материали :)
ivouz - специалист
Огледай добре гредите и ги третирай с нещо.
Страхотна тераска ще си имаш, смени колоните.
roland - специалист
Първото нещо, с което се налага да започна е покривът - неговия ремонт кога ще препоръчате да започне ремонтът му? Кой месе ден и т.н. ще ми се да е по - скоро.
Ти на колко си години? И, ако имаш 18, ебаваш ли се с нас или.......?
Този, който ще ти го прави да ти каже.
roland - специалист
Все ми се иска аз да контролирам процесите и сроковете, а не да се съобразявам с този, който го прави. Имам и две по 18, но това не е предмет на темата. Предполагам да ремонтирам покрива между 15ти и 30ти март.
roland написа:
Все ми се иска аз да контролирам процесите и сроковете, а не да се съобразявам с този, който го прави. Имам и две по 18, но това не е предмет на темата. Предполагам да ремонтирам покрива между 15ти и 30ти март.
Това е добра дата. Стига да не вали още сняг.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Ремонт на стара кирпичена (плетена) къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: