Ми ще си ги внасят от някъде, както е и в момента, но не това е проблема.. Айде да не подклаждаме офтупика, че ще ни отделят в нова тема.. 

Аз съм роден и израснал, 3-то поколение софиянец и с годините се измествам все повече към периферията на града, но и това не стига та сега плановете са да се изселя на около 500 км оттук. Че тази гмеж и задръствания правят живота в столицата все по-непригоден.Те и къщите по морето не са без пари..... Най-вероятно е нещо наследствено или от родата. Ако трябва да се купи къща на морето и после да се ремонтира, пак ще стигнем до 200+ бона. Колко от средностатистическите българи имат такива пари? Да си жив и здрав да си я обновиш и да и се радваш!
А по темата - ще се местя в къща на морето с 150 кв.м. разгърната площ - построена 90 г. и необитавана от тогава. Предвидил съм около 100 хил. лв само за изолация, дограми, инсталации, вътрешни ремонти и обзавеждане - без груби строежи и облагородяване на двор. Всичкото това основно със собствен труд и парите май пак няма да стигнат.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: