• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
medel76 - специалист
на гредоред е и е правена с вертикални греди,тухли единици ,както казваш.мислиш,че няма да е по добре да се разбере откъде идват пукнатините или ме съветваш да се направи този пояс и ще спрат тогава тези пукнатини и няма да се появят отново след време.Ще оценя твоето мнение,защото виждам,че си добронамерен.Наистина форума е за това!Благодаря на всички които са изказали мнение по темата,а твоето го очаквам отново!
argonavt - специалист
Сега видях ,че аналогията с обръчите на бъчвата е твоя ,vipltd . Предложеното решение от теб също е вариант.

За съжаление в такива теми се граничи с "паранормалното" - поставени сме в ситуация на гадатели и то от разстояние. Поне малко повече снимки да имаше. :)
medel76 - специалист
Мерси и на теб,че отговаряш,имам още 2 снимки едната с по малката пукнатина е в коридора,а другата е от стаята от която са и другите 2 снимки които съм пуснала във форума. http://img510.imageshack.us/gal.php?g=picture007xl.jpg
единак - специалист
vipltd, не се впрягай, не съм целял да се заяждам с теб. Нито пък визирах теб за 30 годишния стаж. По-скоро бригадата, дето ми работи на къщата... Ако съм те обидил, извинявай. Виждам, че по много от темите имаш опит и знания.
Просто паралела между обръча и пояса намирам за неуместен. Ако къщата беше бъчва може и да мине. Иначе не. С неустановена причина за активни пукнатини... малко несериозно звучи. За да го илюстрирам с бъчва,представи си, че имаш само един обръч/тоя въпросния пояс/, но отдолу нямаш нищо и точно там, където си сложил бъчвата на земята има дупка и част от дъските и пропадат в нея. Сети се колко ще ги задържи обръча. Моля, този пример да не се взима насериозно, служи единствено за илюстрация на примера с бъчвата.

Не се кланям на никого. Не ми плащат англичани. Не подхващай тази тема...
argonavt - специалист
medel76 , къщата на колко етажа е ?
vipltd - специалист
Колеги Единак и Аrgonavt,
каня Ви на гости и почивка на Егейско море.
Поканата важи всяко лято,когато Ви е удобно.
argonavt - специалист
vipltd написа:
Колеги Единак и Аrgonavt,
каня Ви на гости и почивка на Егейско море.
Поканата важи всяко лято,когато Ви е удобно.
Недей , че ще дойда. :-D :-D :-D
vipltd - специалист
сериозно.Чест ще бъде и за нас.
единак - специалист
vipltd,
Ценя поканата, харесвам Егейско море. Сигурно това лято ще съм изключително зает с довършването на къщата си. Благодаря, все пак.
На кой бряг на Егейско море?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Пукнатини" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: