• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
complast - специалист
Единак,
едната цена е за ограда 2м. а другата за ограда 1.5м.затова има разлика в цените.А иначе панелите за 30лв. а колоните за 40лв.
stenmark - специалист
Компас между другото взимам мнението на единак !!!СТИГА СИ РЕКЛАМИРАЛ ТЕЗИ ОГРАДИ .Твойте стават само за огради на затвори! Лично мнение,но трябва да спрем да мислим ,че оградите спират недоброжелатели.
n.nikoloff - специалист
stenmark написа:
.....но трябва да спрем да мислим ,че оградите спират недоброжелатели.
O! Ето едно правилно изказване. Спират някои животни - и за това са полезни, ама да спрат някой да влезне....
masterrichi - специалист
Ето вече почнах и моята ограда която ще е дълга 430 м.Значи технологията на монтаж е следната:Монтираме първия кол и го нивелираме и бетонираме,после опъваме конец до последният,слагаме една панелка и я нивелираме като подлагаме плочки под нея после нареждаме още 3 отгоре и долепяме следващия кол.През това време един пробива по 3 дупки като мери от центъра на кола 204 мм.за монтажа работим 3 ма човека и още 2 ма пробиват и бетонират след нас.Като за начинаещи за един ден монтирахме 35 м.Цената на която ни правят оградата е 65 лв. линейния метър на 2 м. височина.Машината с която правя дупките е Makita-Dolmar със свредло 250/800мм.

Прикачен файл

6.JPG
6.JPG (239.28 KиБ) Видяна 3884 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (244.04 KиБ) Видяна 3884 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (230.92 KиБ) Видяна 3884 пъти

Прикачен файл

4.JPG
4.JPG (249.78 KиБ) Видяна 3884 пъти

Прикачен файл

3.JPG
3.JPG (212.11 KиБ) Видяна 3884 пъти
masterrichi - специалист
И така могат да изглеждат като си поиграе човек с четка и кофа фасаген.

Прикачен файл

5.jpg
5.jpg (158.42 KиБ) Видяна 3868 пъти

Прикачен файл

7.JPG
7.JPG (197.49 KиБ) Видяна 3868 пъти

Прикачен файл

8.JPG
8.JPG (246.96 KиБ) Видяна 3868 пъти

Прикачен файл

9.JPG
9.JPG (251.56 KиБ) Видяна 3868 пъти
stenmark - специалист
Тая цена 65лв какво ще рече? Материалите за линеен метър с височина 2м?А доставка до Хасково? Инфо....п.п. Този фасон от двете страни ли е?
masterrichi - специалист
stenmark написа:
Тая цена 65лв какво ще рече? Материалите за линеен метър с височина 2м?А доставка до Хасково? Инфо....п.п. Този фасон от двете страни ли е?
Това е цена на линеен метър на 2 м. височина.В Хасково ми ги правят и това е цената на която я взимам от цеха ,транспорта и монтажа са за моя сметка.Оградата е еднолицева.
ArturDent - Почти Безобиден
Абе само аз ли забелязвам или след снимите на поляната, другото ми прилича на турбо-мутро-барок? То колонки, тухлички, камък и керемидки, ама и на едно място комбинирани ми идват малко в повечко.
единак - специалист
Не бе, що? Ако знаеш само в Турсия какви по-цветни има... ама още братчеда не им е казал технологията... Те там са царе на цветните боклуци.

На мен пък ми направи впечатление онова подпиране с разни парчета камъни/плочки/остатъци за да се хоризонтират панелите. Баси... 65лв/м. И малко пръст нафЪргана по на около. Страшна ограда, няма що. Кога ли ще се наклони на някъде...
masterrichi - специалист
единак написа:
Не бе, що? Ако знаеш само в Турсия какви по-цветни има... ама още братчеда не им е казал технологията... Те там са царе на цветните боклуци.

На мен пък ми направи впечатление онова подпиране с разни парчета камъни/плочки/остатъци за да се хоризонтират панелите. Баси... 65лв/м. И малко пръст нафЪргана по на около. Страшна ограда, няма що. Кога ли ще се наклони на някъде...
Незнам защо спамите темата,аз не съм търговец да ви предлагам огради.Това е моята ограда и на мен си ми харесва,и не е никак нестабилна коловете са през 2 метра с размер 13/13 и се поставят на дъбочина 70 см. и после се заливат с бетон.Проучил съм всички всевъзможни варианти за огради и този ми излезе най изгоден,пък и монтажа е много бърз,за 1 ден,5 човека монтираме около 50м. ограда.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Какво ново при оградите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: