• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
маречков - специалист
бат Вальо написа:
www.Nanoprotect-bulgaria.com
Айде стига с тия нано простотии, те едни нано котли за отопление бяха пуснали, ама гледам не ги слага много :lol: , що ли? Ми щото не са стока.
бат Вальо - специалист
Какво общо имаха тук нано котлите само не разбрах???
Osiris - специалист
Имаше един професор от лесотехническия който прави импрегнант на водна основа аз лично съм много доволен действа и срещу гадинки и срещу пожари :wink:
имам 200 квадрата чамова ламперия не нищо не я яде :lцl:
vlad0 - специалист
crez написа:
... На колегата любител на импрегната му препоръчвам да пробва как хубаво гори :lol: импренирана дъска...
В импрегнантите има борна киселина, която наистина предотвратява или забавя запалването.
Аз съм импрегнирал с такъв импрегнант и имам наблюдения, че убива дървояди и тем подобни гадини/супер отровен коктейл е, и е добре да се работи на проветриво/. Горялото масло и нафтата също съм сигурен че правят същото, така че кой както го акъл учи :) .
reevil - специалист
На мен ми трябва сигурна рецепта за трепане на дървояди в 50-60 годишен гредоред(дъб/мише). Гредите са доста дебели, затова трябва и химията да действа дълбоко :?
Иначе маслото и импрегнантите са добре за първоначална обработка, но когато вече козите са отървани какво да правим :)
crez - майстор
Спокойно, тия твойте греди дори и без импрегнат ще изкарат ощо 150 години(ако няма влага). :lol:
perko - специалист
Туко що си купих резистол от една фирма зад Гара Искър. 5литра за 160м2 дървесина ми струва 60лв. Имат и камера за импрегне под налягане излиза около 70-80 лв на м3 за импрегнация. Гледах мостри на импрегниран материял, докарват го на цвят досуш като тиково дърво, а си беше най-обикновен чам.
шоп - майстор
perko,
моляте кажи ми точното местоположение на тази фирма, име или телефон.Аз живея наблизо и не я знам.
perko - специалист
шоп написа:
perko,
моляте кажи ми точното местоположение на тази фирма, име или телефон.Аз живея наблизо и не я знам.
само да не излезне реклама
http://www.uvix-bg.com/component/option ... bulgarian/
Spokoiniq - майстор
Aвтоклавно пропиване, ок, но за какви габарити иде реч?Само антибуби или може и с друго?Когато аз слагах ребрата и столиците на мансардата ги бяха мазали с такъв против буби, с лозарска пръскачка, и после аз на места повтарях на вече монтирано, че бяха останали сенки и имаше нови срязове.Напръсках и старите участъци близо до новата дървения, да не "прескочат", и какво хрупаха звучно гадовете след 3 дни млъкнаха и дотам.А препарата беше от "Галванохимия", един старец-инжинер-разбойник зад химическия фалултет.Според мен беше на основата на някакви отпадъчни продукти от галванични процеси, а може и да си го е разработил за целта.10л. обаче 50 кинта, не ми се видя малко...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

Тема "Имрегниране с масло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: