• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
schuldiner - майстор
Кое е преди и кое след? Шегувам се, много спретнато изглежда. Бе, искала стрехата още малко да скрие входа, ако ще и с подпиране, ама и после може .

Не че ми е важно, ама старите керемиди ли ползвахте, та ги няма на снимките?
stenmark - специалист
Би ли споделил колко ти излезе на кв.На мен лично много ми хареса, и къщата е добила съвсем друг вид
tetomaster - специалист
На втората снимка се вижда как тръбата минава над вратата. Първо, малко избърза с нейното монтиране. Второ, има вариант тръбата да влезе в долния олук.
Dansaver - специалист
От тия снимки не се вижда точно как са го свършили покрива, то и една цигла не се вижда, снимай малко по отвисоко, а ако искаш мнение за това как ти е "изпълнен" покрива трябва да пуснеш снимки по време на самия ремонт.

Надявам се, че си взел от улуците и скобите с по-дебела ламарина щото такива боклуци правят сега за две години избива ръжда.

Измазан комин - само на мазилка не съм видял да устиска повече от няколко години без да почне да се рони от конденза.
boianivanov - напреднал
stenmark написа:
Би ли споделил колко ти излезе на кв.На мен лично много ми хареса, и къщата е добила съвсем друг вид
Цената както писах по-нагоре се върза около 46 лв.
boianivanov - напреднал
tetomaster написа:
На втората снимка се вижда как тръбата минава над вратата. Първо, малко избърза с нейното монтиране. Второ, има вариант тръбата да влезе в долния олук.
Майстора ми го предложи но, ние го решихме да бъде така
boianivanov - напреднал
schuldiner написа:
Кое е преди и кое след? Шегувам се, много спретнато изглежда. Бе, искала стрехата още малко да скрие входа, ако ще и с подпиране, ама и после може .
Не искахме да има допълнителни подпори, онзи ден се изля порой и почти целите стълби останаха сухи. А старите керемиди какво да ги снимам, те вече запълниха сметището
boianivanov - напреднал
Dansaver написа:
От тия снимки не се вижда точно как са го свършили покрива, то и една цигла не се вижда, снимай малко по отвисоко, а ако искаш мнение за това как ти е "изпълнен" покрива трябва да пуснеш снимки по време на самия ремонт.

Надявам се, че си взел от улуците и скобите с по-дебела ламарина щото такива боклуци правят сега за две години избива ръжда.

Измазан комин - само на мазилка не съм видял да устиска повече от няколко години без да почне да се рони от конденза.
Ако не бяхме харесали как е изпълнен покрива нямаше да платим цената, която сме се разбрали. Не знам коя е по-дебела ламарина за улуци, но тези са от 0,5
reevil - специалист
тенекеджиите масово работят с 0.5 или 0.55
десетина години ще удържат ръждата и без боядисване
все пак е важно да се чистят особенно ако се пълнят с шума или падащи плодове
на старите керемиди какво не им хареса-много са здрави тия модели, едва ли има някакви съвременни дето да са по-дълговечни
stenmark - специалист
Добре за цената на труда разбрахме ,а материалите на кв.колко ти излезе.Ако не си водил сметки някой нека кажи честно.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 19

Тема "Цена на труд за изграждане на покрив?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: