Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
gogo7777 - майстор
Така е перфектно. В железарството някои дейности се правят навън, а не в помещение. Рязане, пилене, чукане с големия чук :-D , боядисване и т.н.
:drinkers:
MamaMy - майстор
Това е така, но при положение, че иска да пази плочата сега трябва да слага завеси винил от страни. Ако беше цяла постройка, входа щеше да е от страни. Там може да си отлее бетонна пътека и да си блъска на воля.
BeTaTesTeR - специалист
Еми де да знам, винаги съм си представял, че там ще е навес, ще си сложа маса и пейка и навсякъде ще ми е отворено да си гледам двора. То и преди там имаше навес и съм си играл там като малък. А и двора е целия под наклон и друго равно място където да си направя навес и да сложа една маса няма. То и тук не е равно де, но тежката работа по изливане на плоча е свършена и аз само се възползвам.

Чак завеси на първо време няма да слагам. Навеса го покрива добре отвсякъде, от едната страна навеса е към 1.60 м след плочата, от другата е 60 см. Дори при някакъв дъжд със силен вятър да пръсне малко странично ще е незначително, няма да намокри цялата плоча, няма да натрупа сняг, друго си е. Аз лятото може да намажа някаква мазилка отстрани, да я пръсна с някакъв импрегнатор, а на плочата ще залепя плочки хем да добие някакъв вид и ще си е защитено.
gogo7777 - майстор
Еееее пред масата и пейката всички сме равни.
:drinkers:

Тема "Строежа на работилницата започна!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: