• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ArturDent - Почти Безобиден
Горния пост, как да го разбираме?
"Моля пишете в темата само, ако всичко ви харесва!"
complast - специалист
Абе Вие големите разбирачи и естети що не пуснете тука какво вие
правите,за да се порадваме на Вашето майсторство и изкуство или
само си спамите.Байгън ми става от такива дървени философи.
velsi - Почетен майстор
Я по-кротко да не изчезнеш безследно заедно с всичките ти рекламни постове за огради! Появи се от някъде, пусна няколко теми за огради, които не само че са грозни, ами са и скъпи и сега след като някой си каза откровено, че не му харесват на него му станало "байгън" видите ли... Я малко по-спокойно и се съобразявай в какъв форум се намираш.
masterrichi - специалист
velsi написа:
които не само че са грозни, ами са и скъпи и сега след като някой си каза откровено, че не му харесват на него му станало .
A що някой не каже по ефтин и по красив вариант на масивна ограда и да става бързо.Парцела ми е 8,5 дка и дължината на оградата ми е 430 м.
единак - специалист
Ричи, не коментираме твоето решение да си сложиш такава ограда. За да си го направил, значи си имал причини, от това което съм чел от теб във форума не мисля, че си глупав човек.
Коментара ми беше към самата ограда. Който иска да си я слага, от това за мен тя по-красива или здрава няма да стане.
Честно казано точно с тази ограда, на тези цени, на мен ми прилича малко с трици маймуни да ловим...Сигурно си има приложения някъде... За да не мислиш, че просто ей така си приказвам ще ти кажа, че точно в този момент темата ограда ми е много присърце. Имам да правя 70м покрай път и още около 120 общо покрай съседи. Най-вероятно, обаче, моето решение ще е друго.
vlad0 - специалист
Off Topic :-D

Здравей колега единак. Не знам какво става но не мога да намеря твоята тема :? а я следях с голям интерес че и аз съм на това дередже, но ти си няколко крачки пред мен. Дали може да пуснеш няколко снимки на покрива ти защото сега почвам моя но имам още някои неща да си изясня.

Благодаря предварително!

P.S. Тея огради са ебати кича.
единак - специалист
Няма я моята тема.... Оказа се, че много хора четат този форум и хич не е трудно да се ориентираш къде се намира "къщата от интернет", а както знаеш не съм в Бг... Иначе вече сложих дограмата преди няколко месеца, измазано е вътре има и замазки. Впрочем намерих перфектните мазачи. Навремето като учихме мазилки и като правихме по практика двойната, с хастар беше стандарт. Обаче сега никой не я прави... освен моите. Мога да ти пусна снимки да видиш какво чудо са, пък ако ти кажа за колко пари хич няма да повярваш...И страшно бързо работеха и чисто.
Ама да не му спамим темата, ако искаш питай на лс или в някоя друга тема, на катанс, например.

Оградите не знам дали са кич, но сякаш са подходящи предимно за ограждане на паркинги, например.
masterrichi - специалист
Единак незнам от каде си но ако имаш път към Хасково ела ми на гости да видиш на живо оградата ,не е толкова зле и е доста здрава едната панелка тежи около 75 кг.Все пак няма да се боря с танкове,пък и оградата е да спира любопитни погледи и животни.Крадците никоя ограда не може да ги спре.По добре вместо да спамим темата нека някой да даде и друг вариант на ефтина ограда.Ето и един пример.

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (190.94 KиБ) Видяна 3407 пъти

Прикачен файл

1.2.JPG
1.2.JPG (216.71 KиБ) Видяна 3407 пъти
ArturDent - Почти Безобиден
Незнам дали някой от Вас е живял в къща с плътна ограда, но аз съм и няма да повторя повече. В двора не влиза почти никъкъв вятър и лятото обективната температура е с поне 2 градуса по-висока. Субективната с отчитане на вятъра е поне с 5 градуса по-висока. Става едно такова задушно дето му казват. Има и растения на които това безветрие не им понася изобщо.
Единак, а при твоята денивелация е доста трудно с ограда да се предпазиш от любопитни погледи.
Последна промяна от ArturDent на ср апр 21, 2010 6:53 am, променено общо 1 път.
Biso - специалист
Ааа...... в Русе може и да е така, но покрай морето не можем да се оплачем от вятър дори и лятото.
Даже зимата ни е в повечко. :-D Тогава оградата помага.
А от любопитни погледи и 3м. ограда да вдигнеш, спасение няма.... аз от север, част от изток и запад ще имам висока а от юг - ниска.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Какво ново при оградите?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: