egomen66 написа:Лично аз нямам познания в тази сфера. Но с интерес бих следил, различни похвати , мнения , и всичко свързано с темата.Лаская се , че ме слагате до Вадим , но се налага да се самоцитирам....

egomen66 написа:Лично аз нямам познания в тази сфера. Но с интерес бих следил, различни похвати , мнения , и всичко свързано с темата.Лаская се , че ме слагате до Вадим , но се налага да се самоцитирам....
egomen66 написа:Нещо не си ме разбрал.egomen66 написа:Лично аз нямам познания в тази сфера. Но с интерес бих следил, различни похвати , мнения , и всичко свързано с темата.Лаская се , че ме слагате до Вадим , но се налага да се самоцитирам....
BLUEPUPIL написа: egomen66 или някой друг, който да се вмества в условието да е лаик на тази тема.
egomen66 написа: Лаская се , че ме слагате до Вадим , но се налага да се самоцитирам....
egomen66 написа:Лично аз нямам познания в тази сфера. Но с интерес бих следил, различни похвати ,мнения , и всичко свързано с темата.2..После ми приписваш , че съм казал ,че Вадим е лаик ,а ти си
egomen66 написа:Много добре съм разбрал , какво искаш да кажеш...ЗАЩОТО ВАДИМ АКО Е ЛАЙК , ТО АЗ СЪМ КОСМОНАВТ.Категорично не съм и загатвал такова
BLUEPUPIL написа: Айде сега да направим един live експеримент, с участието на снимките показващи обшиване на комин, качениАман! Драснеш два реда, после те принуждават да даваш две страници обяснения.
от Вадим и egomen66 или някой друг, който да се вмества в условието да е лаик на тази тема. За мен ще бъде интересно (пък и вярвам за всички останали) да се види: Дали е възможно само по снимки (и без моите или на някой друг
дълги, напоителни и отегчителни обяснения с думи подкрепени с графики и чертежи) ДА СЕ ОБШИЕ КОМИН с качество на изпълнението,което да позволи сравнително безпроблемна експлоатация? Дерзайте и да дискутираме резултата. Щото в другата тема Вадим ме съветва да пусна моя тема за покривите, ама ако хората се справят с нещата само по снимки, то задълбоченото представяне става безсмислено (само дето ще ми отнеме бая времe).
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: