Дерзай тогава, успех 

nikolson написа:Здравейте ,искам съвет за една стара къща строена през 1950г. Въпросът ми е дали си заслужава да я ремонтирам или е за събаряне.Darko83 написа:Благодаря за бързите отговори,ама веднага надушихте че е обвва от базар.бгИзвинявай, ако някой друг пише от същия профил...))
Ами може да се разходя да огледам отблизо.На сметка е къщичката,бая пари ще ми глътне гледам има течове,мухъл мазето незнам на каво дередже е ама за ремонти за сега има само 4000 лв още ще трябва да събера.Дано поне да попадна на съвестни майстори
ben84 написа:Благодаря за ценния съвет,и аз така мисля чезависи от претенциите а моите са съвсем обикновенни аз не съм по лукса искам само да ми е чисто и да не ме е гнус да вляза може да се понауча ма мажа да боядисвам ,тъкмо за раздвижванеDarko83 написа:Здравейте ,искам съвет за една стара къща строена през 1950г. Въпросът ми е дали си заслужава да я ремонтирам или е за събаряне.И ако става за ремонтиране колко пари да си приготвя.Къщата е тухла гредоред на 2 етажа с хамбарНяма да навлизам в подробности но...
Ако разположението на стаите те устройва не я разрушавай в никакъв случай!
Цената за ремонт на квадратен метър зависи основно от претенциите ви.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: