• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
BLUEPUPIL - майстор
Прикачен файл:
3.jpg
3.jpg (23.23 KиБ) Видяна 1839 пъти
Прикачен файл:
2.jpg
Градушка.
p.v.x - майстор
BLUEPUPIL написа:
] Градушка.
Нормално...всеки сам си поема рисковете от природните явления. Вие какво покривно покритие бихте препоръчали...Устойчиво на всички природни явления.Без плосък стоманобетонов покрив. :rock:

Те и колите страдат... :-D

Изображение
BLUEPUPIL - майстор
p.v.x написа:
Нормално...
Не е нормално Бате. Ама хич.
p.v.x написа:
Вие какво покривно покритие бихте препоръчали...Устойчиво на всички природни явления.Без плосък стоманобетонов покрив.
Керемиди, дето докато са ги пекли не са икономисвали газта и пещите са успели да качат по-височка температура.
Grezinski - специалист
Меките стоманени сплави, оловото или медта са най-високите класове покривни покрития. И да, съвсем нормално е да се увредят от подобни градушки.

Това е като да пуснеш слон да се разхожда по покрива и да виниш покритието, че не е издържало на "нормални" натоварвания!!!

Аз лично, предпочитам вдлъбнатини пред дупки като тези, а вие!?!?:
https://www.facebook.com/lindabbulgaria ... =3&theater
:)

Поздрави!
p.v.x - майстор
BLUEPUPIL написа:
p.v.x написа:
Нормално...
Не е нормално Бате. Ама хич.
p.v.x написа:
Вие какво покривно покритие бихте препоръчали...Устойчиво на всички природни явления.Без плосък стоманобетонов покрив.
Керемиди, дето докато са ги пекли не са икономисвали газта и пещите са успели да качат по-височка температура.
Като съм написал нормално...точно това съм имал в предвид.

Когато хората си избират финишно покривно покритие , трябва да са запознати с тези рискове.

Ако не го знаят от обща култура , то майсторите и търговците на фалцови и тем подобни покриви , трябва да ги запознаят с тези рискове. :rock:

То покрива да не е кола , че да я прибереш... :-D :lol: :lol:
професионал - специалист
Grezinski написа:
Аз лично, предпочитам вдлъбнатини пред дупки като тези, а вие!?!?:
Не, че нещо, ама аз предпочитам да няма вдлъбнатини, дупки и ужасен шум при валеж.
Прикачен файл:
PB271018 - Копие.jpg
PB271018 - Копие.jpg (50.49 KиБ) Видяна 1785 пъти
p.v.x - майстор
професионал написа:
...
Това полимерни керемиди ли са....Имат хубав гланц и обкрайчващи(краини) керемиди. Другите елементи имат ли ги? . :rock:
BLUEPUPIL - майстор
Grezinski написа:
Меките стоманени сплави, оловото или медта са най-високите класове покривни покрития. И да, съвсем нормално е да се увредят от подобни градушки.
Да така е. Последният писък на модата е ламаринения ти покрив да изглежда като преболедувал от едра шарка.
p.v.x написа:
Когако хората си избират финишно покривно покритие, трябва да са запознати с тези рискове.
Много рисково туй покритие бе джанъм. 15-20 години гаранция, ама градушката дето вали всяка година не се брои.
Grezinski написа:
Това е като да пуснеш слон да се разхожда по покрива и да виниш покритието, че не е издържало на "нормални" натоварвания!!!
Освен повреди от слонове и динозаври, аджеба какво друго изключва тази гаранция?
Grezinski - специалист
Здравей!

Не ми се влиза в спорове, излишно е. Ти никога няма да се съгласиш с мен, каквото и да си приказваме.
Всеки си има предпочитания и те разбирам, сигурен съм, че на твое място, без опит и знания в тази сфера, и аз щях да мисля като теб.

Поздрави и успех!
BLUEPUPIL - майстор
Grezinski написа:
Не ми се влиза в спорове, излишно е.
Първо не ти се влиза в спор щото ще го загубиш-категорично. И второ не не е излишно, щото когото те нагъзят- времето, парите и изпълнителя-обикновено вече е късно за каквото и да било обсъждане и спорове. И срещу трудно спечелените си пари получаваш нещо дето недолюбваш, ама покривни корифеи ти обясняват че така е нормално, че кой си ти да им оспорваш научните постулати. И от съображения за съхранение на нервната си система приемаш ситуацията. Дори извеждаш успокоението на по-високо ниво, като убеждаваш комшията да си направи същото покритие.
Grezinski написа:
без знания в тази сфера, и аз щях да мисля като теб.
Давай да спретнем един публичен дебат и съфорумците сами ще решат дали имаш знания както твърдиш.
Grezinski написа:
... без опит в тази сфера, и аз щях да мисля като теб.
Опит изграден на гърба на тоя дето дава парите, не ми го хвали.
Grezinski написа:
Всеки си има предпочитания и те разбирам
Хич биля, не ме разбираш.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Питане за покрив!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: