• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
tetomaster - специалист
Като за първи покрив е доста добре! Браво =D> . Използвай възглавниците над поповете, но си сложи скоби за дърво ("цигански скоби"). За "импрегнанта" ще се съглася с колегата.
batsande - специалист
Добре,бюджета ми е крайно ограничен,с какво да импрегнирам,че да ми излезе най-евтино и наистина да пази буболечките далеч.При положение ,че покрива е необитаем и миризмите няма да ме притесняват а те с времето изчезват.Дайте идеи ,докато още не съм намазал конструкцията.
boltik - специалист
Изкам да попитам защо сте къртили плочата.И кога се полага топлоизолацията на покривът?Че тази технология не ми е ясна.Инък покривът изглежда добре.Това така наречената украинска ламарина ли е?
tetomaster - специалист
batsande написа:
Добре,бюджета ми е крайно ограничен,с какво да импрегнирам,че да ми излезе най-евтино и наистина да пази буболечките далеч.При положение ,че покрива е необитаем и миризмите няма да ме притесняват а те с времето изчезват.Дайте идеи ,докато още не съм намазал конструкцията.
Провери продуктите на "Бохемия". Някои от търговците на дървения материал предлагат и импрегнация. Потапят го във вана с импрегнант за няколко часа. Струва към 60лв на кубик.
batsande - специалист
Вече четвърти ден ето докъде го докарах
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Две маи вече са почти готови,сега подготвям югоизточната и почвам полу маята от север и второто било.
tetomaster - специалист
На последната снимка нещо ме притесняват двете ребра. Пратил съм ти лично съобщение.
batsande - специалист
Последната и предпоследната снимка са един и същи скат, ребрата са просто временно там,какво точно те притеснява?
tetomaster - специалист
Плочата права ли е? Или има разчупване.
batsande - специалист
В различните полета понякога има до около сантим разлика,но не така стоят нещата с гредите по периферията там има и до 2-3 сантима
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Тема "Нов покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: