• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Вадим Владимиров - специалист
Това вече е "Висш пилотаж". Към това се стремим. Но тук това няма как да стане.Не знам, дали само на снимки си го виждал, но аз го видях на живо. Но тогава бях на 11г. :-D
jekasus - майстор
В живую, красота неописуемая!!! :-D
Tsilkov - майстор
Вадим Владимиров написа:
Колега "Tsilkov" заповядай.
Един отличен от мен =D> .Особенно за наглед "стандартната работа" по комина и челото на стрехата.
VLADO66 - майстор
Важна е изработката и формата на обшивката, за покритието може да се избере серията ламинати Leonardo на IKO която се кове като шнидли каквито всъщност са.Ама на бай мангал ще му увисне ченето като види покрива.
marmoz - специалист
Вадим Владимиров на бялото човек не може да каже черно!
Адмираций за изработката,идеята и реализацията :)
Сега разбирам защо бе тоя коментар за сложният покрив :)
Аз сам в малко друга зона но ето и една моя снимка
Не е толкова мащабно но мисля че е добре :-D

Прикачен файл

PIC_1143.JPG
PIC_1143.JPG (27.62 KиБ) Видяна 4177 пъти
janadark3969 - напреднал
Някой знае ли как вървят цените , когато наемеш фирма за изготвяне и узаконяване документите на недвижимия имот. Проверих на две места и на първото ми искаха 2300 а на второто 1200 лв. Това включва всияко до акт 16 включително. Само не разбрах от каде идва тази голяма ралика в цените :?
VLADO66 - майстор
Уравнението не може да бъде решено защото има три неизвестни-големина на хонорара на фирмата,големина на рушвета и време за оформяне на документите.Би трябвало големината сумата да е обратно пропорционална на времето ,но може и да не е така.
Tsilkov - майстор
VLADO66 написа:
големина на рушвета и време за оформяне на документите
И двете фирми за тия пари не са включили тези неща.Освен това тия документи може да си ги събереш сама или техническия.Вероятно едната фирма включва технически ръководител ,а другата само оправяне на документация.А може просто едната да е по-лакома :lol:
profesionalist_wood - майстор
Я прати няколко дебеловрати да ги поступат и ще се съгласят на 500лв :lol:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15

Тема "Строеж на къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: