_ _ ._ , _ _ ._ , _..
Последна промяна от Стефан на нед ное 08, 2009 2:20 pm, променено общо 1 път.
Стефан написа:kokopi4a,На снимка 447 се вижда къде е стълбата за втория етаж,но още не е монтирана стълбата и затова не я виждаш.
Имам два въпроса:
1. Покажи на снимка къде е стълбището за втория етаж
2. Когато се ходи по горния етаж, няма ли опасност да се напука тавана на долния?
Стефан написа:kokopi4a,За втория ти въпрос си много прав.В това и аз бях сигурен и се опитвах да обедя собственика,но той беше категоричен че трябва да се виждат гредите и да не им се намаля от размера. Иначе наистина се напука но само на едно място до стълбата,а сега вече незнам.Такава беше поръчката,Все пак работя по желание на клиента.По този твой въпрос разбирам че си прегледал доста добре снимките и си приценил рисковета от напукване на уязвимите места.Радвам се когато ми се задават смислени въпроси.
Имам два въпроса:
1. Покажи на снимка къде е стълбището за втория етаж
2. Когато се ходи по горния етаж, няма ли опасност да се напука тавана на долния?
n.nikoloff написа:На този тип къщи въобще не им е нужно да "дишат". Нужно е в разрез стената да е изпълнена стриктно по технология. От вътрешна страна се полага мембрана, която пропуска влагата едностранно (от конструкцията към гипсокартона), а отвън се слага "ветроупорна мембрана" , която пък хептен нищо не пропуска...Б**х, маа му, Николов - я, пак!?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: