• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
mitaka_vk - специалист
tetomaster написа:
mitaka_vk написа:
Не ми трябва да намирам, ама като гледам май ще трябва да си отвориш една тема "Минутки за реклама" защото до този момент само това се вижда. А "топ" цените ги знам, като отидеш да питаш за количества и поискаш някакви отстъпки веднага става ясно как "топ" цената се оказва поредната стойност раздута до небесата.
Можеш ли да докажеш че в тази цена няма нищо повече от квадрат ламарина щампована под формата на керемиди покрита с пластмасово покритие и не повече от 10% печалба? Много се съмнявам да е така.
Веднага ти отговарям: Цената на гладкия лист ламарина при нас е 29лв на лист, който е с размери 1250/2000мм, пресметни и ще видиш, дали тази цена не е "топ"
Тука май нещо се пообърка или изкаш да ми кажеш че работиш на загуба или пък че заготовката ти е 20 стотинки. Или пропускаш да кажеш в нези пари е вкл ДДС. Още при даване на цената от 29 лв за 2.5 кв нещо много мътно стана.
marin - помощник
здравейте.след този спор малко ни в клин ни в ръкав да питам специалистите може ли ако на едноскатен покрив металните столици са през 70см. да монтирам осб пароизолация и покрия с метални керемиди
ebahti - майстор
по добре накови кофражни дъски-по здрави са,а и винтовете не държат в Осб
marin - помощник
много ще натежи струва ми се
marin - помощник
няма ли някакви гвоздеи за металните керемиди
ralev - специалист
Днес бях на Българска строителна седмица в Експо центъра. Много вяло тази година, от 20 фирми - 10 предлагат метални керемиди :? голям хит бре.
n.nikoloff - специалист
tetomaster написа:
Не са 10 а 2
Едната по задължение, а другата от желание за работа...
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Моята мансарда" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: