Малко да съживя темата. След разбор на бюджета, реших да направя нов проект на къщата. Новия проект е 86 кв.м. От общината ми казаха, да мине като промяна по време на строителство. Новия проект няма нищо общо със стария. Тези дни ще го вкарвам в общината и ще ангажирам майсторите да я започват, защото искам преди зимата да се приключи с грубия строеж. Моля за съвети, които не са по конструктивната част. Най голямото ми чудене е дали детската да остане с един голям южен прозорец или да е така както е на проекта. Плота в кухненската част май няма да го има защото остава много тясно. Та там мисълта ми е колоната до вратата към проектоверандата да иде още малко на запад, а колоната да мине на изток т.е. прозореца и вратата да са разделени от колоната. По този начин ще остане повече място за дневната. Помещението е 4,2м / 6,5м (27кв..м) . Мисля си и дали да не взема малко от хола за сметка на детската. Детската е 3,3 / 4,2 (14кв.м). Иска ми се прозореца да е на юг, а леглата на Г в ъгъла. За Друго нямам чуденки, но ще се радвам, ако някой сподели някоя идея, с която мога да подобря къщата.
Прикачен файл
forum print scr.jpg (107.99 KиБ) Видяна 3483 пъти